Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

Trebuie sa va tineti gura si sa nu-i criticati pe cei din jur. Se repeta o situatie cu care v-ati confruntat deja. E usor sa strici relatii, sa rupi legaturi de ani de zile. Va ingrioreaza problemele fratilor si surorilor, ale copiilor si rudelor, colegilor si vecinilor mai mult decat cele proprii. Este o zi de succes pentru cei care lucreaza cu informatii, pentru cei care ofera consultatii, dar si pentru cei care se adreseaza instantelor dintr-un motiv sau altul. Fiti fermecatori. Acest lucru va va ajuta sa nivelati asperitatilor din relatiile cu persoanele mai putin cunoscute, sa obtineti servicii inaintea randului, sa aflati mai mutl decat ati sperat.

Taur

Luna in Rac, ceea ce va face excesiv de sentimental. Daca veti fi pus in situatia de a alege, va veti ghida mai degraba dupa sentimente decat va dicteaza ratiunea. Nu intrati in divergente serioase cu familia daca intentionati sa faceti un pas important in viata dumneavoastra. Ateptati cateva zile si veti putea comunica hotararea dumneavoastra intr-un mod mai delicat. Gandurile dumneavoastra o vor lua mult inaintea timpului, planificand viitorul, dar nu veti scapa si oportunitatile reale de a schimba in mai bine situatia actuala.

Gemeni

Veti ocoli toate acele scheme pe care le-ati gandit si calculat cu minutiozitate. Este o zi care poate fi caracterizata ca trecand de la teorie la practica. Cuvintele dumneavoastra s-ar putea sa nu ajunga la urechile adesantului. Dar daca avantajele propunerii dumneavoastra devin evidente, veti fi sustinuti si se vor alatura dumneavoastra. Cei mai norocosi vor fi cei care sunt in concediu si care pot face tot ce-si doresc.

Rac

Trebuie sa acordati atentie la treburile din familie si la contactele dumneavoastra. Va veti simti mai bine daca veti reusi sa scapati mai redepe de la serviciu si veti petrece restul zilei acasa sau facand mici cumparaturi imprecuna cu cineva din familie. Aveti multe de analizat, de dezbatut, in special situatiile emotionale. Dar nu este exclus ca astazi sa va doriti sa plecati de acasa, macar pentru o scurta perioada de timp, pentru a vedea locuri si figuri noi. Puteti auzi multe. Aici sunt si avantaje, dar si dezavantaje.

Leu

Sunt posibile neintelegeri si certuri cu cei din jur pe fondul problemelor de familie. E greu de ajuns la un comprommis chiar si intr-o chestiune simpla. Problemele la zi va trimit in centrul atentiei. Trebuie sa folositi acest lucrur pentru perspectivele dumneavoastra. Faceti tot ce e posibil pentru a da de inteles ca fara dumneavoastra nu se poate. Nu este o perioada indicata clarificarilor. Incercati sa va controlati emotiile, in caz contrar veti regreta cuvintele aruncate la nervi.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.