Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, că România are, în acest moment, o mare criză de lideri politici.

"Din păcate, România are o criză de lideri politici formidabilă. Deocamdată partidele nu au un contracandidat pentru Klaus Iohannis. Asta e părerea mea. Şi credeţi-mă, (...) experienţa mea, ca lider politic, atât cât am fost, îmi spune că în momentul de faţă nu avem un politician cu vână de lider care să-l facă pe Iohannis. (...) Gândiţi-vă ca Iohannis are de partea lui tot ce înseamnă electorat de dreapta, cu sau fără alianţe ale PMP cu USR şi cu PNL, pentru că electoratul de dreapta nu are alt refugiu în momentul de faţă, decât Iohannis care i-a păcălit el că ar fi de dreapta", a spus Băsescu într-o emisiune TV.

Potrivit acestuia, Iohannis nu ar avea emoţii pentru un al doilea mandat. "Recunosc, nu, nici măcar n-ar avea nevoie de o alianţă de dreapta", a afirmat fostul şef al statului.

Traian Băsescu s-a arătat sceptic că există personalităţi politice care să poată să-l învingă pe Iohannis în alegeri. El a respins nume precum Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu sau Liviu Dragnea.

"Uitaţi-vă la Dragnea, e un înfrânt, care duce la înfrângere şi PSD-ul, în PSD dacă ar mai apărea alt lider ar avea grijă Dragnea să-l elimine, în PNL... daţi-mi un lider capabil să câştige prezidenţialele, numai un nume să-mi spuneţi. (...) Dacă dreapta vrea să se îngroape la doi metri sub pământ, să şi-l pună lider pe Cioloş, vă garantez că PMP-ul nu va fi parte a acceptării unui astfel de lider. (...) Dacă ar fi să aibă loc o unificare a dreptei, n-aş fi de acord ca această consolidare să se facă de dragul lui Iohannis, din nevoi politice acute", a mai spus Băsescu.


Comentarii

v Sper sa nu aiba dreptate Javra Ordinara si Ghiolbanis sa mai fie ales. Eu inca mai sper sa fie demis in acest mandat pr incalcarea mai multor prevederi legale. Din discutiile cu diversi alegatori rezulta ca acestia nu l-ar mai vota pe Ghiolbanis. Totusi Javra Ordinara are dreptate ca din cei enumerati, nu prea au sansa sa ajunga presedinti. Totusi ne-a fost deajuns 12 ani cu Iliescu 10 abi cu Javra Ordinara si acuma 5 cu Ghiolbanis, viata noastra este destul de scurta si nu putem sa-i incercam pe toti mincinosii si oamenii de nimic.

2 aprilie 2017 23:54

Ce să mai vorbim? 2 Băsescu are impresia că a fost și e un mare lider politic, pe când sărmana Loază chioară și strâmbă a națiunii, e de fapt un closet plin de fecale politice, care are totuși meritul de a caracteriza actualitatea politică, dar acea caracterizare ce pare argumentată, e de fapt falsă și utopică din toate punctele de vedere. Acest bideu chior nu face decât să-și vomite lozincile lui împuțite, pentru a ridica undeva mai sus de genunchiul broaștei, partidulețul mititel și amărât ca vai de el pe care-l conduce, o mică haită de lătrători semi-turbați neprinși încă de hingherii de la ecarisaj, care maculează acut scena politică care e și așa destul de pătată cu defecte multiple. Băsescu se încăpățânează să grohăie profeții fantasmagorice despre nevoi politice, adicătelea de momente când politica ar trebui dusă să facă caca la oliță, că așa are impresia Băsescu. Dute băi Pulă în pizdoiul mă-tii, nu mai murdări cu tâmpeniile tale atmosfera politică, dute-n pula calului să nu te mai vadă nimeni, îți dau muie cu ghiotura până-ți crește părul creț invers pe perechea de buci pe care o porți deasupra nodului de la cravată. Te fut în gură!

2 aprilie 2017 23:12

Ce să mai vorbim? 1 Mare anal-iză anală defecăcată de Băsescu, un WC al politicii, care se tot trezește din mahmureală, oripilându-ne cu teoria chibritului în variantă politică. Bideul ăsta chior și strâmb, cu mintea constipată în aburi de alcool și imagini de pahare de whisky cu cuburi de gheață, se tot încăpățânează să demonstreze boborului, cum că cică numai el e profetul unic ce știe totul despre politichia românească, categorisind cine e de dreapta și cine nu, cine are vână de lider și cine nu are, precum și alte inepții monumentale. Băsescu? Un securist ceaușist împuțit, cu state vechi de serviciu în securitatea vechiului regim, aciuit repejor în turma împuțită care s-a format sub pulpana ocrotitoare a Animalului Ilici Ion Iliescu în Decembrie 1989, rămas apoi în FSN alături de scursurile comuniste din linia 2 din fostul PCR și alături de Iliescu și PSD până la scindarea de formă a PSD, care a dus la formarea unui PSD în dublu exemplar, după care circul ăla ticăloșit cu PDL care era de fapt a 3-a roată de la căruța PSD, devenit președinte al țării, din cauza tâmpeniei monumentale a națiunii, care a preferat să pună ștampila votului pe un căcat, decât să voteze un socialist ca Geoană, care a avut greșeala de a face parte din PSD-ul urât atât de mult de popor.

2 aprilie 2017 23:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.