Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un nou mesaj Administrației de la București, cerând ca România să nu se amestece în treburile interne ale statului moldovean și să recunoască tratatul de frontieră, așa cum a recunoscut independența Republicii Moldova, avertizând că "atât timp cât este în viață" va combate unionismul, relatează Deschide.md, potrivit Agerpres.

"Cineva a zis că nimeni nu mă primește la București, dar eu nici nu am cerut vreo întrevedere. Da, ar fi bine să ne întâlnim ca să vorbim. Eu nu voi permite niciodată ca Bucureștiul să se amestece în treburile interne ale Republicii Moldova. Eu i-am spus și ambasadorului României la o întrevedere atunci când el mi-a transmis un mesaj de la București precum că eu ar trebui să respect Constituția Republicii Moldova.

Dacă anterior, lui (Nicolae) Timofti vă permiteați să-i spuneți asemenea lucruri, cu mine nu va merge această variantă. Eu nu-mi voi permite niciodată să dau indicații domnului Iohannis pe cine să numească sau cum să numească, așa că nu va amestecați nici voi aici și nu dați lecții președinției. Da, ați recunoscut primii independența Republicii Moldova, dar de ce nu ați recunoscut tratatul de frontieră? Eu nu voi face greșelile pe care le-a facut (Vladimir) Voronin, regim de vize și nu știu ce. Eu văd relația cu România bazată pe pragmatism, interes național, patriotism și, frate, frate, dar fiecare la el acasă", a declarat Igor Dodon.

Integral pe România LiberăComentarii

Gingis Han Oltean este un rusofon tampit din Basrabia!

29 martie 2017 16:54

@oltean Du-te tu in aia neagra a scrofei ce te-a fatat.

29 martie 2017 15:37

Shalom Mancurtii sunt cei mai rai. Dodon este roman, dar din pacate unul care si-a vandut sufletul la rusi. Daca ar fi ucrinean sau rus, n-ar fi ncio problema. L-as intelege. Dar asa arata ce jigodii se nasc din tradatori de neam.

29 martie 2017 15:36

Nae, ești PROST ca noapte Romanii nu dau bani luiu Igor DODON. Romanii dau bani HOTILOR si PUPINCURISTII moldoveni, ce l-au votat pe Basescu. Șefuk acesor pupincuristi se numeste CHIRTOACA DORIN - primarul Chisinaului, cu studii la IASI.

29 martie 2017 15:07

Oltean In sfarsit, o persoana cu spinarea dreapta la preseditia Republicii Moldova ! Un sincer bravo !

29 martie 2017 14:33

nae Si prostii de romani dau bani labagiului asta ! Muie !

29 martie 2017 12:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.