Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La 10 ani de la prima ediţie Earth Hour, ce a avut loc la Sydney, cea mai mare mişcare de mediu din istorie, iniţiată de WWF, este gata să unească din nou milioane de oameni din întreaga lume. Intervalul orar rămâne acelaşi, 20.30 – 21.30, timp în care oameni şi construcţii emblematice vor stinge lumina, gest-simbol în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Anul acesta mesajul şi îndemnul WWF pentru comunitatea Earth Hour din România este „Dăruieşte naturii energia ta”. “Îi invităm pe români să stingă luminile în case şi să petreacă o oră în aer liber, fie la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraş, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consume energie acasă, să dăruiască propria energie, să o investească pentru a proteja natura”, spun reprezentanţii WWF.

“Românii sting lumina de peste 7 ani şi se vede clar o schimbare de comportament în ultimii ani. Au devenit mult mai conştienţi de valorile naturale din jur, de pericolele la adresa lor şi nu ezită să devină activi de fiecare dată când e nevoie de implicarea lor. Dacă reuşim să transformăm acest interes dintr-unul reactiv, într-o atitudine proactivă, cu toţii vom avea de câştigat”, a declarat Magor Csibi, Director WWF România.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.