Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procesul comunismului este unul moral, "care nu s-a făcut și nu sunt prea multe semne că este dorit" și de aceea trebuie construit un proiect european și mondial prin care să fie redată demnitatea victimelor și familiilor lor măcar prin aflarea adevărului despre cei dispăruți, a declarat luni fostul președinte al României Emil Constantinescu, la o dezbatere pe această temă.

El a precizat că fără o condamnare serioasă și argumentată a ideologiei comuniste, aceasta poate reapărea sub diverse forme.

Integral pe AgerpresComentarii

ME Mosh Emilica, s-a "desteptat" din somnul ratiunii, si, in lipsa de subiecte politice de comentat (caci, nea' Emil n-ar indrazni sa-l atace pe Johannis&Co bolsevici notorii) slobozeste niste aberatii despre comunism expirat, decedat si ingropat. Impreuna cu RomTelekomul privatizat de nea' Emil si Conventia Democratica - pe doi lei gauriti, unor aventurieri ...du-te moshule, si inghite-ti pastilele pt prostata.

21 martie 2017 7:51

euro-Paulus: pai bine, dar cum (naiba) sa faci PROCESUL COMUNISMULUI, când CHINA (criminal-comunista întelege la perfectie cu Uniunea "Europeana", care (la rândul ei, n.m.) lupta împotriva ... ANTI-COMUNISTILOR, pe care-i decreteaza "fascisti", "populisti" si / sau "polonezi" si-i face de EURO-kakat prin conferinte si alte comunicate de presa?! Cu respect, e-P

20 martie 2017 22:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.