Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Revizuirea legislației privind imunitatea, sporirea transparenței în achizițiile publice și revizuirea procedurilor pentru achiziții publice sunt câteva dintre măsurile de prevenire "absolut necesare" care trebuie luate în lupta împotriva corupției la nivel guvernamental în România, a afirmat luni procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, la conferința de la Strasbourg a GRECO, organismul anticorupție al Consiliului Europei (CoE).

Conform înregistrării discursului remise AGERPRES de către biroul de presă al Consiliului Europei, Laura Codruța Kovesi a făcut o prezentare a tipurilor de activități de corupție cel mai frecvente la nivel guvernamental în România, conform cazurilor instrumentate de DNA.

Kovesi a spus că "legislația privind imunitatea miniștrilor trebuie revizuită și trebuie limitată la durata mandatului lor" și s-a referit la cazul unui ministru bănuit că a primit în jur 45.000 euro pentru a-și influența subordonații să acorde contracte anumitor firme.

Integral pe AgerpresComentarii

IMPERIALISTII OCCIDENTALI, sprijiniti de JEGURI, TRADATORI , IMBECILI precum aceasta ȘTOARFĂ nu vor precupeți nici-un efort de a ÎNGENUNCHEA, UMILI și JEFUI NAȚIUNEA ROMÂNĂ!!! Șefii serviciilor secrete se ocupa cu POLITICA. Ieri vicepremierul UNGARIEI declara ca obiectivul lor este AUTONOMIA, iar serviciile noastre secrete umbla cu FOFÂRLICA

21 martie 2017 15:11

Deacord, dar un JEG de PROCUROR, ce falsifica probe nu trebuie sa răspundă? Un JEG de procuror, fie el si procuror șef si/sau KEOVESI, ce încalcă CONSTITUTIA nu trebuie sa răspundă? Aceasta RAPANDULA de Keovesi, tipa, in gura mare, prin Europa, ca in momentul in care se va pune problema destituirii sale sa spună .... ca decizia este politica. JEGOASA COMUNISTA !!!

21 martie 2017 8:22

mircea butucanoasa sa plemba prin targ si tipa-n gura mare ca se vrea mare,dar proasta facuta da mama natura,samana cu nea Ion,asta-i buna langa ala mare ca bradu si prost ca gardu,care vorbeste rar si gandeste si mai rar.femei istete pot fi:Rodica Stanoiu,Andreea Vass,Haineala,Bica,Nicolae.

21 martie 2017 7:52

Adrian Si eu care credeam ca va ridica problema abuzului organizatiilor de putere la adresa cetatenilor si rolul separatiei puterilor in stat!

20 martie 2017 23:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.