Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Agentul de circulaţie din Braşov, devenit celebru în mediul online din România, a postat pe contul personal de Facebook fluturaşul de salariu aferent lunii februarie 2017.


Marian Godină spune că a decis să-şi facă public salariul pentru a răspunde unor comentatori care ar fi lăsat de înţeles că "poliţiştii au salarii mari".

Poliţistul din Braşov a adăugat în comentariul aferent fotografiei cu salariul că lasă la latitudinea fiecăruia să aprecieze dacă leafa sa este mică sau mare, după 11 ani în Poliţie.

Integral pe AdevărulComentarii

nae MAI TACI DRACULUI MAI PACALICIULE , NU VEZI CA ESTI PENIBIL ?

21 martie 2017 14:09

In doua luni guvernul PSD s-a imprumutat deja de pe piata bancara cu 900 milioane euro!!! Se estimeaza ca pina la sfirsitul anului vor face imprumuturi de aproximativ 4.5 miliarde euro ca sa plateasca salariile si pensiile marite!!! Cine va plati aceste datorii? PSD? Pensionarii si asistatii sociali? Ma indoiesc! Dupa ce vor pune tara in genunchi, pesedistii, se vor retrage in opozitie si vor lasa pe altii sa rezolve problemele! Bineinteles dupa ce vor planta niste bombe cu efect intirziat, ca sa poata da vina pe cei care vin dupa ei!!!

21 martie 2017 13:51

Așa se întâmplă, când PROSTUL se simnte bagat în seama Probabil, probabil că dintr-o adunătură de PROSTALANI, acest Godină sa aibă cu două sinapse în plus, față de ceilalți tablagii. Asta nu înseamnă că merită atenției.

21 martie 2017 8:35

dana Asta se crede Iancu Jianu. Am mai vazut noi "eroi" din astia care vor sa-si faca un nume , fiind tot timpul Gica Contra

21 martie 2017 7:26

Je Pe asta nu-l mai da nimeni afara, sa se duca sa lucreze la Feisbuc cu Badita Chilotaru.

21 martie 2017 2:54

ramai sau pleci Daca crezi ca poti mai mult , pleci si gata ! Nu te forteaza nimeni sa muncesti pe bani putini ! E foarte simplu !

20 martie 2017 22:49

Marian Simion Sotia mea, profesoara grad 1, la liceu , a avut ultimul salariu mai mic de 2800 lei!!!!! Pensia este acum,dupa aproape 40 ani de munca, cu toate maririle trambitate, de cca. 1600 lei. Politistul Marian Godina are acum salariul mai mare decat 3000 lei, la 50 ani va avea o pensie de cca. 3000 lei (daca nu mai mult). RUSINE MARIAN GODINA. PS.: Aveti macar o diploma de studii superioare luata la o universitate de 2 bani? Ma indoiesc.... Pe cand se vor acorda pensiile conform prevederilor constitutionale - dupa contributie???? Evident, o intrebare retorica....

20 martie 2017 21:37

Vasile pentru nivelul lui , salariul e imens 2800 de lei.Si mai si ies la pensie pe la 50 de ani.Unii mai rotunjesc suma , nu cred ca e cazul lui Marian Godina , da zic si eu.

20 martie 2017 21:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.