Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sigur, poate nu e corect să compari, atât de abrupt, PC cu USR, dar, până la urmă, ambele formaţiuni poartă stigmatul partidului „eu sunt mic, tu fă-mă mare; eu sunt slab, tu fă-mă tare!”, sperând, necontenit, la vremuri mai bune, trăite la remorca unor locomotive fiabile.
Acestea, de vreme ce Daniel Constantin şi colegii săi conservatori sunt aproape gata să rupă ALDE, pentru a se alătura – potrivit „burselor” la zi – noului/marelui partid naţionalist „al lui” Ponta.

De asemenea, întrucât fostul ministru Ghinea consideră că, numai şi numai „Dacian în USR ar fi un prim pas pentru a construi marele USR, ce va guverna în 2020”.

Integral pe GândulComentarii

Orice HALCA ar rupe Victor din PSD este toxica pentru romani. In doua luni guvernul PSD s-a imprumutat deja de pe piata bancara cu 900 milioane euro!!! Se estimeaza ca pina la sfirsitul anului vor face imprumuturi de aproximativ 4.5 miliarde euro ca sa plateasca salariile si pensiile marite!!! Cine va plati aceste datorii? PSD? Pensionarii si asistatii sociali? Ma indoiesc! Dupa ce vor pune tara in genunchi, pesedistii, se vor retrage in opozitie si vor lasa pe altii sa rezolve problemele! Bineinteles dupa ce vor planta niste bombe cu efect intirziat, ca sa poata da vina pe cei care vin dupa ei!!!

21 martie 2017 13:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.