Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Miliardarul şi filantrop David Rockefeller a murit la vârsta de 101 ani, potrivit Washington Post.

David Rockefeller a murit în somn în casa sa din New York, potrivit purtătorului său de cuvânt, Fraser P. Seitel, scrie Washington Post.

Acesta a fost cel mai în vârstă miliardar. David Rockefeller a mai avut cinci fraţi, care au murit cu zeci de ani în urmă iar în anul 2014 şi-a pierdut unul dintre copii, într-un accident de avion.â

La aniversarea de 100 de ani, Rockefeller a mărturisit, într-un interviu pentru Forbesc, că viaţa sa a fost una minunată. El a atras atenţia că lucrurile materiale pot să îţi facă traiul mai plăcut, dar ceea ce contează cu adevărat sunt prietenii şi familia, deoarece fără aceste legături de suflet, viaţa este goală şi tristă.

Integral pe MediafaxComentarii

David Rockefeller RENUMIT CRIMINAL !!!! A fost unul, dintre DEBILII, ce a facut parte din GUVERNUL MONDIAL !!! hai lasat0ne cu CRIMIMANLII astea facuti ”INGERASI”. Toti banii lui nu vor putea sa acopere CRIMELE SALE!!!

21 martie 2017 12:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.