Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimează că Guvernul Grindeanu va cădea în trei luni, din cauza nemulțumirilor din interiorul coaliției de guvernare.

"PSD-ALDE este o guvernare în derivă! Este șocantă incoerența de care dau dovadă, atât în coaliție, cât și în cadrul Guvernului. Nu există priorități, nu este o guvernare îndreptată spre viitor. Nu există nimic european în această guvernare. Este o guvernare în care contează doar controlul pe partid și obsesiile anti-justiție ale domnilor Dragnea și Tăriceanu", a scris Raluca Turcan, luni, pe Facebook.

Lidera PNL susține că Guvernul Grindeanu va cădea în trei luni, întrucât "o să-i arunce peste bord nemulțumiții din interior".

Integral pe România LiberăComentarii

dana Cum le stii tu pe toate, parca ai fi Noastradamus.Daca taceai, mult mai bine faceai!

21 martie 2017 7:34

Uta Mai muiere tu stii ce e in marele PNl si cand cade si de ce ???O alta panarama !! sau salteluta ??

20 martie 2017 20:54

katy konopazky Oare de unde stii tu ce se va intimpla peste trei luni? Ce informatii din afara ai primit ? Ar fi mai bine sa nu mai latri si sa fii o buna romanca .

20 martie 2017 20:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.