Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un burger a fost vândut cu uluitoarea sumă de 10.000 de dolari, în cadrul unei licitații de caritate organizate în Dubai. Fondatorul revistei de lifestyle “Villa 88” Asma Al Fahim a fost cel care a câștigat licitația, oferind 10.000 de dolari pentru un singur burger, potrivit Libertatea.ro.

Burgerul uriaș conținea șapte chiftele de carne de vită, câte una pentru fiecare Emirat al Emiratelor Arabe Unite, brânză cheddar şi fâşii de bacon de viţel învelite în chiflă de şofron.

„Acum doi ani am bătut un record mondial vânzând un burger cu 7.000 de dolari” a declarat şeicul Mohammed bid Abdullah Al Thani, directorul culinar al unui restaurant de renume din Dubai şi membru al familiei regale din Qatar.

Acesta a mai adăugat că banii vor fi donați unei campanii pentru atragerea atenției în privința cancerului la sân, precum și pentru gratuitatea în detectarea acestuia în stagiile primare.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.