Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cei doi alpinisti din Craiova care au disparut sambata in Masivul Retezat au fost gasiti in viata, in zona barajului din localitatea Rau de Mori, informeaza Digi24. Amintim ca trei echipe de salvatori au plecat luni dimineata inspre varful Bucura (2.433 m), din Masivul Retezat, pe trasee diferite.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi al judetului Hunedoara, Raducu Nicolae, a declarat pentru News.ro ca politistii din localitatea Rau de Mori au sesizat echipele de cautare ca cei doi alpinisti au fost gasiti in viata, in zona barajului din localitate.

"Politistii de la Rau de Mori ne-au sesizat ca cei doi alpinisti au fost gasiti in zona barajului si sunt in viata. Probabil au traversat culmea Bucurei, ajungand in zona lacului Bucura, apoi au mers spre baraj sau e posibil sa fi urmat un alt treseu. Important e ca sunt in viata", a declarat Raducu Nicolae.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.