Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, luni, la Parlament, că Daniel Constantin „fuge” de congresul partidului, care va avea loc în 21 aprilie, și în cadrul căruia va fi decisă conducera formațiunii.

„Am văzut zilele acestea reînviindu-se ideea unui partid naționalist, format din PRU și mai știu eu ce. Nu știu dacă domnul Constantin are vreun gând. Până acum nu m-am întrebat (...). Am primit câteva știri, în fugă. Nu i-am oferit nicio funcție dl. Constantin, pentru că nu am în buzunar funcții. Mi-a zis domnia sa că o dorește. Ar fi preferat să ajungem la o înțelegere privind ocuparea funcțiilor de conducere, pe care cred că nu o merită. Dânsul fuge de congres, doar-doar om ajunge la vreun fel de înțelegere. Eu nu mai fac nicio înțelegere cu dânsul. O dată mi-a fost suficient și m-am fript - la alegerile parlamentare”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Integral pe România LiberăComentarii

Je E cantecul de lebada al piticului lui Voiculescu - fost si prefigurat al lui Ponta, tot o lebada.

20 martie 2017 17:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.