Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Conducerea actuală a PNL este la cuţite cu foştii şefi ai partidului.

Mărul discordiei este Felix Tătaru, care a lăsat PNL cu o gaură de 370.000 de euro, bani pe care i-a încasat fără facturi.

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, dă vina pe Alina Gorghiu, Ilie Bolojan şi Gheorghe Falcă, aceştia fiind cei care l-au adus pe Felix Tătaru la partid pe post de consultant politic.

Conducerea PNL urmează să aibă luni o şedinţă, în care se vor discuta problemele financiare ale partidului.

Mai mult, problemele nu se termină aici. Liberalii trebuie să găsească urgent şase milioane de euro ca să îşi plătească datoriile, până la finalul lunii aprilie, când încep alegerile în orgnizațiile județene.

În PNL s-a dat și o directivă, astfel că cei care nu pun bani ca să-și plăteacă datoriile nu mai pot să candideze pentru funcții de conducere, și nici să fie delegați, adică să aleagă pe cineva.

În plus, dacă în șase luni de la atenționare nu se plătesc datoriile, ”restanțierii” riscă excluderea din partid.


Comentarii

hy Care PNL mai oameni buni. Politicieni de 3 parale care nu stiu decit sa distruga , sa se opuna, sa critice , fara sa fie in stare sa construiasca ceva. Alina Gorghiu, Raluca Turcan nu sint bune nici de secretare dar sa conduca un partid. Imi vine sa vomit numai cind le vad ca deschid gura sa tina un discurs.Acelasi Felix Tataru l-a ajutat pe Basescu sa ramina dupa referendum.

20 martie 2017 15:56

mircea cotofana da Botseni vopsita cu trafaletu l-a cansultat pa Vanghelie,ca e plin da parai,are 5 bone,la satra da noaptea sa nu oi vada fata lu Paul bulibasa Ot-Myzyl

20 martie 2017 14:43

UNFORGIVEN Bani incasati fara factura inseamna evaziune/mita si institutiile statului ar trebui sa intervina imediat. PS: Autosesizare !!!

20 martie 2017 14:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.