Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Autoritățile din Noua Zeelandă au expulzat un diplomat american după ce acesta a fost implicat într-un incident din Wellington, după ce reprezentanții de la Washington au refuzat să-i ridice imunitatea pentru a fi audiat de către polițiștii neozeelandezi. Nu se cunosc detalii despre acuzațiile care i se aduc diplomatului, dar BBC scris că acesta ar fi avut un ochi învinețit și nasul spart la plecat din Noua Zeelandă, de duminică noaptea.

Diplomatul lucrează în cadrul ambasadei Statelor Unite din Wellington.

Autorităţile neozeelandeze au precizat că acesta a fost implicat pe 12 martie într-un incident, fără să dea mai multe detalii despre acuzaţiile care i se aduc. Polițiștii continuă cercetările acestui incident, care a avut loc la ieșirea din Wellington.

Integral pe România Liberă



Comentarii

rd Nu acelasi lucru se intimpla si in colonia Romania."Partenerul strategic" poate face orice in Romania (inclusiv crime , vezi moartea lui Theo Peter) si el nu poate fi judecat in Romania.Este un exeplu tipic de cum inteleg SUA si UE sa se poarte cu "aliatii" sai, adica asa cum se comporta un stapin cu sclavii sai.Asa inteleg ei respectul reciproc.

20 martie 2017 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.