Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România şi Serbia au demarat proiectul privind construcţia unei autostrăzi între Timişoara şi Pancevo.

După semnarea unui Memorandum între Guvernul României şi Guvernul Republicii Serbia pentru construcţia unei autostrăzi între Timişoara şi Serbia, premierul Sorin Grindeanu a anunţat că proiectul a fost deblocat. „Printr-o hotărâre de guvern, am deblocat proiectul Autostrăzii Timişoara – Pancevo. S-au aprobat indicatorii prin hotărâre, astfel încât studiul de fezabilitate să intre la finanţare pe actualul exerciţiu bugetar. Vorbim de 10 milioane de euro. Pe viitorul exerciţiu bugetar vrem să putem intra la execuţie la finanţarea acelui tronson”, a declarat, la Timişoara, premierul Sorin Grindeanu.

Integral pe CapitalComentarii

v Noi facem studii de tot felul pt autostrazi, iar apoi le refacem pe alti bani grei, din diferite motive. Incercati sa terminati coridorul IV Pan-European, intiti. Sigur ca avem nevoie de multe autostrazi pe diverse directii, dar terminati odata coridorul IV. Sintem de risul lumii ca fiecare bucatica de autostrada o impartim in bucatele de citiva KM si nici aia nu sintem in stare sa-i terminam.

20 martie 2017 15:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.