Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nici bine nu s-a aflat ca Daniel Constantin a decis sa plece de la sedinta Delegatiei Permanente, in cadrul careia urmau sa se stabileasca detaliile viitorului Congres, in care se va alege noua conducere ALDE, ca una dintre vocile cunoscute din cadrul PSD-ului a si anuntat catre ce tabara se pozitioneaza social-democratii.

Si asta in conditiile in care nu mai e niciun secret ca in ALDE, la momentul de fata, sunt doua tabere- cea a lui Tariceanu si cea a lui Constantin. Iar pesedistii sunt de partea celui dintai, din cate a subliniat, cat se poate de clar, Codrin Stefanescu, duminica dupa-amiaza, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Secretarul general al PSD-ului a tinut sa asigure ca social-democratii sunt “parteneri fideli ai lui Calin Popescu Tariceanu” si ca “il sustinem din toate punctele de vedere”. Anunt care, pana la urma, nu i-a luat pe prea multi prin surprindere.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.