Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Poliţiştii au depistat 110 cetăţeni străini care nu au respectat prevederile legale privind intrarea şi şederea pe teritoriul României, în urma acţiunilor din perioada 1-17 martie, anunţă Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI).

"Au fost depistaţi 69 de străini care nu au respectat prevederile legale privind şederea pe teritoriul ţării noastre, cei mai mulţi în municipiul Bucureşti şi pe raza de competenţă a judeţelor Arad şi Cluj. De asemenea, au fost preluaţi de la alte structuri 41 de străini pentru aplicarea măsurilor din domeniul de competenţă. Din totalul persoanelor depistate, 30 au primit decizii de returnare şi comunicări de părăsire a teritoriului României, 20 au fost puse în legalitate, 40 au solicitat o formă de protecţie internaţională, pentru 11 a fost dispusă măsura returnării sub escortă, iar pentru ceilalţi s-au dispus alte măsuri", transmite IGI.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.