Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Avantajul de a încheia etapa într-un playoff atât de strâns e mare. Ştii clar cum stau lucrurile, variantele sunt clare în cazul victoriei, egalului sau în cazul înfrângerii. Teoretic, victoria poate aduce podiumul provizoriu pentru câştigătoarea din Dinamo - CSU Craiova, deci trebuie să ne aşteptăm la un meci deschis, cu fotbal ofensiv. Teoretic, că practic nu e cazul. Deşi trimit pe teren formule de joc din care nu le lipsesc fotbalişti extraordinar de importanţi, cei doi antrenori încep o chestie care seamănă cu fotbalul doar pentru că se joacă într-un stadion. După două ocazii mari în start, câte una de ambele părţi, începe distracţia. Faulturi dure şi inutile, mingi pe care Palic şi Bumba le trimit direct în sosul picant al şaormeriei de pe bulevardul Basarabia, un Contra inutil de agitat pe margine, un Ivan care şi-a ales ghete de sintetic, probabil, şi stă doar pe jos.

Pe un fundal sonor anemic, în ciuda prezenţei importante în cele două peluze, prima repriză se încheie cu o nouă ratare marca Andrei Ivan, fotbalist ce începe să fie recunoscut mai repede pentru ratările uriaşe decât pentru goluri. Atacantul scapă singur pe poarta lui Penedo de la centrul terenului, dar se împiedică în gazon în repetate rânduri şi şutează slab.

Meci complet schimbat la pauză

Repriza a doua pare că începe altfel. Filip centrează bine, înapoi, către un Bumba care loveşte din prima însă mingea se duce pe centrul porţii, în braţele lui Calancea. Oltenii se supără şi iau cu asalt poarta lui Penedo. Ivan e găsit bine în careu, însă atacantul nu trage din prima şi este blocat excelent. E clar, nu mai avem plictiseala generală din prima parte.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.