Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Valoarea ecotichetului acordat celor care vor să-şi achiziţioneze un autovehicul nou 100% electric va fi, în acest an, de 45.000 de lei, informează Ministerul Mediului.

Pentru achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă, care generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 50 g/km, se va acorda un voucher de 20.000 de lei, se arată în Ghidul de finanţare destinat programului multianual 2017 - 2019, dedicat promovării vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, postat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului.

Potrivit documentului, indicatorul de performanţă şi eficienţă al programului îl reprezintă numărul de autovehicule electrice şi/sau electrice hibride achiziţionate prin program.

Integral pe CapitalComentarii

GREEN REPORT - va rugam sa ne scuzati ca ne-am dat la ECO-fund, dar astia ai nostri (eco-Mafia "europeana", n.red.) au zis ca-si baga poolla în nasu' nostru de paraziti, ca n-am produs decât CO2 timp de ani de zile si niciun ECO-rezultat cuantificabil pecuniar! Cu respect, "redactia"

19 martie 2017 22:14

PRECIZARE:este vorba de o ECO-SPAGA oferita din motive de ECO-DISPERARE, dat fiind ca electro-DESHEURILE (toxice, desi subventionate la greu, n.red.) nu sunt cumparate de ABSOLUT NIMENI de buna voie, întrucât NIMENI NU VREA sa se dea cu SCAUNUL-ELECTRIC ambulant pe strazi si sa moara ELECTRO-CARBONIZAT la primul accident minor! Cu respect, "redactia"-poollii

19 martie 2017 22:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.