Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Bistrițeanul Tiberiu Ușeriu a câștigat vineri, pentru a doua oară consecutiv, Maratonul 6633 Arctic Ultra, ce se desfăşoară în jurul Cercului Polar, pe o distanţă de 560 de kilometri. Ușeriu este singura persoană care a reușit această performanță doi ani la rând.

În această dimineață, bistrițeanul în vârstă de 42 de ani a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care le mulțumește tuturor celor care l-au susținut:

„Dragii mei, vă rog nu vă așteptați la prea multe de la un om care acum se simte mai zdrobit ca niciodată. Dacă stau atent, nemișcat și fac inventarul durerilor, lista e lungă. Aici la 6633 Ultra, nu mușchii fac diferența, ci altceva, mai greu de apucat. În cartea mea am descris în detaliu ce înseamnă toată această aventură extremă și de ce este fascinantă.

Ca să înțelegeți tabloul de anul acesta, foarte bine descris pe zile de către Adrian Toma (mulțumesc!), vă rog să adăugați condiții mai neprietenoase, dureri mai atroce, plus cam toate limitele admise depășite. (...)"

Integral pe RingComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.