Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul USR Nicusor Dan prezinta, duminica, intr-o postare pe Facebook, pozitia sa cu privire la tema intrarii lui Dacian Ciolos in partid, precizand ca nu a existat o decizie in USR de respingere a acestui lucru si ca fostului premier i-a fost trimisa chiar o invitatie pentru o discutie in acest sens. "Opinia majoritara in partid este ca intrarea lui Ciolos in USR este benefica; eu am sustinut opinia contrara, dar voi actiona in acord cu vointa majoritatii", afirma Nicusor Dan.

Nicusor Dan explica si care e opinia majoritara si cea minoritara in partid pe acest subiect, prezentand o sinteza a argumentelor "pro" si "contra" aduse in interiorul formatiunii cu privire la intrarea in acest moment a lui Dacian Ciolos in USR.

Postarea integrala a lui Nicusor Dan:

"Pe tema intrarii lui Dacian Ciolos in USR s-au spus multe neadevaruri si "jumatati de adevar". S-au relatat trunchiat lucrurile care s-au intamplat si s-au denaturat mult cuvintele pe care le-am spus. De aceea, va sunt dator cu pozitia mea fata de acest subiect:

Integral pe HotnewsComentarii

Lingaul Nicusor ar fi pacat sa-l pierdeti ,aceeasi minte acelasi simtamant !!

20 martie 2017 8:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.