Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, se va deplasa luni la Strasbourg, pentru a susține un discurs în cadrul conferinței la nivel înalt a GRECO, organismul anticorupție al Consiliului Europei, informează Agerpres.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme precum prevenirea corupției în funcții guvernamentale de top și în agențiile de aplicare a legii.

Evenimentul va marca lansarea celei de-a cincea runde de evaluare a GRECO, în care vor fi monitorizate măsurile pe care le aplică statele pentru a preveni și combate corupția în funcții precum șefi de stat, șefi ai guvernului central, membri ai guvernului central (miniștri), precum și alte persoane numite politic care exercită funcții de conducere importante, cum ar fi viceminiștrii, secretarii de stat, șefii și membrii birourilor private ale miniștrilor și înalte oficialități politice.

Integral pe CotidianulComentarii

OLIGOFRENUL asta de Marius Ivanescu, a vazut ca in Piata Victoriei a strigat degeaba ..”D.N.A. să vină să vă ia”, a venit și aici ...”Ce face SRI”? În prostia lui se așteaptă ca SRI si DNA să aresteze MAJORITATEA ROMANILOR si sa-i lase liberi pe ei 200 - 500 000 locuitori. BRAVO !

20 martie 2017 15:00

Despre coruptia procurorilor si a sa insasi nimic-nimic?! Ori Eva, Negulescu, Papici, Codruta insasi nici n-au existat? Or fi fost doar un zvon asa, o iluzie ...

20 martie 2017 9:15

Lute Bine ca nu s-a referit si la cele din functii prezidentiale . a fost greu ??

20 martie 2017 8:36

Reprezentanta COPIILOR COMUNISTILOR ține lecție de ”DEMOCRAȚIE” Cu foarte multă ”DARUIRE și PRICEPERE”, această fătucă, pune în aplicare PROCEDURILE COMUNIȘTILOR!!!! Săracul de Iohanis ar dimite-o, dar ce să facă, când SECURIȘTII = D.N.A.=S.R.I.=I.C.C.J. C.S.M. Parchetul General, î-l ameniță că-i deschide DOSARUL lui Carmen. Acum înțelegeți de ce acceptă IOHANIS mizeriile lui KEOVESI?

20 martie 2017 8:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.