Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, este convins că nicio altă ţară nu va mai ieşi din Uniunea Europeană după ce se vor observa efectele asupra Marii Britanii post-Brexit, informează site-ul agenţiei Reuters.Întrebat, într-un interviu acordat publicaţiei Bild am Sonntag, dacă alte state UE ar putea urma exemplul britanic, Juncker a afirmat: "Nu. Exemplul Marii Britanii îi va face pe toţi să îşi dea seama că nu merită să plece".

"Dimpotrivă, statele rămase în Uniunea Europeană se vor îndrăgosti unul de altul din nou şi vor înnoi angajamentele în cadrul Uniunii Europene", a subliniat Jean-Claude Juncker.

Integral pe MediafaxComentarii

Mihai Draghici-Pulifrici: va rog sa nu înjurati - eu am defekat EURO-BASHINA asta doar ca sa vedeti cam cât / la ce le duce capu' pe pushlamale - respectiv cu ce chinuri, zbateri si proiectii onirice se confrunta ele acum, când buda da tocmai sa le ia foc... Cu respect, MD-P & "The Mediafucks"

19 martie 2017 14:25

Hai, nu mai spune, zii ca SA MOARA MA-TA de EURO-HAIMANA BETZIVANA, ca no- sa va mai paraseasca nimeni, în pururi!!! Sa 'ntzepenesti tu (cu stele galbene lipite pe ochi, n.m.) ca nu va ia Dracu' în 2-3-ani, de PEDEPSE si de HAHALERE ORDINARE ce sunteti - HAI euro-SIKTIR! Paulus

19 martie 2017 14:21

Eugen ....."statele rămase în Uniunea Europeană se vor îndrăgosti unul de altul".... Pastrati-va rasul pt la urma. Nu se stie inca cine va rade la urma sau cine de cina va rade.

19 martie 2017 13:39

Pentru a ramane in UE trebuie sa luptam cu PENALII aflati la putere !!! Mii de oameni și-au anunțat participarea, duminică seară, la protestele organizate contra Guvernului Grindeanu și pentru sprijinirea justiției. Astfel, sunt anunțate manifestații în Bucureşti, Sibiu, Cluj, Braşov, Galați şi Timişoara. Se pregătește debarcarea singurilor oameni verticali rămași in (pseudo)justiția românească. Ministrul Justitiei Toader Tudorel va forta saptamana viitoare demisia sefei DNA Codruta Kovesi si a Procurorul General, Augustin Lazar. Pe Camelia Bogdan au îndepărtat-o deja. Dacă rămânem indiferenti acum, lupta este pierdută!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, organizat de ”Corupția Ucide”

19 martie 2017 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.