Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Sorin Grindeanu au declarat, sambata, la Timisoara, ca social-democratii nu vor semna un pact de coabitare cu presedintele Klaus Iohannis, care este "un om viu", Grindeanu precizand ca de-a lungul timpului s-a demonstrat ca asemenea "hartii" nu au fost respectate, relateaza News.ro.

"Am vazut ca au aparut in spatiul public discutii despre semnarea unui pact intre Guvern si Administratia Prezidentiala. Nu exista asa ceva. Istoria ne arata ca in urma cu cinci ani, chiar daca s-au semnat asemenea hartii, nu au avut nicio valoare pentru ca imediat au existat certuri cine sa fie reprezentantul Romaniei in Consiliul Europei. Ma intereseaza sa unim energiile pentru a atinge tintele legate de proiectele de tara cum ar fi un punct de vedere comun privind scenariile legate de Uniunea Europeana cum ar fi Europa in mai multe viteze sau proiectul legat de legea educatiei. Noi dorim ca pana la sfarsitul anului sa venim cu Legea Educatiei. V-am dat doua exemple", a spus premierul.

Sorin Grindeanu a fost completat de Liviu Dragnea, care a afirmat ca PSD nu poate incheia un pact cu o persoana.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.