Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aeroportul Orly din Paris a fost parţial evacuat, sâmbătă dimineaţă, ca măsură de precauţie, după ce un bărbat a dezarmat un militar din cadrul operaţiunii Sentinelle. Atacatorul a fost împuşcat, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne pentru AFP.

UPDATE 10.50 La ora locală 8.30 (9.30, ora României), în Aeroportul Orly-Sud, „un bărbat i-a luat arma unui militar din cadrul Operaţiunii Sentinelle, apoi a fugit într-un magazin de pe aeroport din apropiere, după care a fost împuşcat de forţele de securitate“, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet, transmite News.ro. Alte persoane nu au fost rănite, a precizat aceeaşi sursă.


Integral pe AdevărulComentarii

v Se pare ca Parizienii sint "aparati bine" de garzile militare, de un terorist islamist a reusit sa-i fure arma unui soldat, fie si femeie.

19 martie 2017 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.