Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Back in business. Nu dau atentie numai mesajelor negative, citesc cu mare drag mereu mesajele voastre pozitive si vreau sa va spun ca apreciez enorm faptul ca imi sunteti mereu alaturi, ca pierdeti nopti pentru meciurile mele chiar daca nu castig in ultima perioada. Sunt si perioade grele in viata unui sportiv, insa sunt foarte bine altfel si incerc sa imi regasesc pe teren forma cea mai buna. Insa trebuie rabdare si timp...Va multumesc din nou pentru sustinere"


Comentarii

Las-o moarta, fatuco! Un pic de modestie si de atitudine rezervata te-ar onora chiar mai mult decat bunele rezultate de odinioara. Dar asta ar insemna sa ai un pic de minte si de bun simt in dotare, nu numai fumuri si gargauni.

18 martie 2017 17:42

Eugen "incerc sa imi regasesc pe teren forma cea mai buna" Forma cea mai buna nu ai pirdut-o pe teren ci pe-alaturi. Dar daca ai sta mai mult pe teren si mai putzin pe la interviuri ai putea sa o regasesti. Pentru asta insa trebuie sa asculti pe specialisti si sa ti-i tii aproape pe cei care te pun la treaba nu numai pe cei care te aplauda.

18 martie 2017 11:41

@Lucian Marinescu Dece esti rau ? Asa te simti mai bine ?

18 martie 2017 11:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.