Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Andreea Marin (42 de ani) a depănat, într-un interviu pentru „Weekend Adevărul“, amintiri din copilărie, frumoase şi triste deopotrivă, a dezvăluit cum un dascăl şi colegele din camera de cămin i-au schimbat destinul profesional şi a împărtăşit învăţămintele dobândite în urma celor trei poveşti de dragoste care nu s-au încheiat cu „fericiţi până la adânci bătrâneţi“.Până să-l aştern pe hârtie, am trăit cu gândul chinuitor că interviul cu Andreea Marin e unul ratat. Ce poate fi mai groaznic pentru un jurnalist? În realitate, a început promiţător, dar câteva cuvinte pe care i le-am citit aveau să schimbe definitiv încărcătura discuţiei, cel puţin pentru mine. Sentimentele unui om pe care televizorul mi l-a prezentat cu totul altfel m-au făcut să mă fâstâcesc. Andreea Marin „s-a dezbrăcat“ pentru câteva momente de portretul creionat de societate pe baza sintagmelor „o profesionistă desăvârşită“ şi „o femeie puternică“ şi a plâns. Fără îndoială, nu este deloc greşit să o descrii astfel, însă în spatele armurii, Andreea Marin este un om sensibil şi blând, care, din când în când, se lasă pradă emoţiilor. Un om care a avut o copilărie frumoasă, dar mult prea scurtă, o maturizare bruscă, forţată de pierderea mamei la vârsta de 9 ani, şi o evoluţie firească, încurajată până de curând de un tată iubitor. Andreea Marin a făcut istorie în televiziune în urma unui pariu personal şi cu ajutorul unor oameni care au văzut mai mult decât o puştoaică de 20 de ani din Roman. Pas cu pas, fetiţa năzdrăvană s-a transformat în fata serioasă de la Ştiri şi mai apoi în „Zâna cea bună“. Pe drum a muncit mult şi a pierdut şi mai mult, dar aşa sunt „zânele“, oferă, chiar dacă uneori oamenii le mai strivesc între palme. Dar, întotdeauna, „Zâna“ merge mai departe cu speranţa de neclintit că totul va fi bine.

„Weekend Adevărul“: Ce amintiri păstrezi din copilăria la Roman? Ai făcut vreodată baie în Siret, de pildă?

Andreea Marin: Bineînţeles că da (râde)! Ah, ce nostalgii îmi trezeşti! Nu mă aşteptam la întrebarea asta! Vezi, am dat mii de interviuri în aceşti 24 de ani de când sunt pe micul ecran şi în spatele lui, dar cert este că nimeni nu mi-a pus întrebarea asta şi uneori mai tânjesc şi eu după întrebări noi. Copilăria mea la Roman a fost tare fericită până la vârsta de 9 ani. Trăiam într-un oraş mic, dar cu oameni inimoşi. Şcoala era exact vizavi de blocul în care locuiam, deci de la fereastra camerei mele vedeam sute de copii trecând prin faţa casei mele, intrând pe poarta şcolii şi zumzăind pe terenurile de joacă. Era pur şi simplu o atmosferă foarte veselă, care mă inspira zi de zi. Era acea vreme când o urmăream cu toţii pe Nadia Comăneci cu sufletul la gură.

Integral pe AdevărulComentarii

Eugen Televiziunea o fi fost "socanta" sau pretul platit pt promovare?

18 martie 2017 11:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.