Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis cancelarului Germaniei, Angela Merkel, că imigraţia este un privilegiu, nu un drept, subliniind că pe primul loc trebuie să fie siguranţa cetăţenilor, printre temele abordate de cei doi lideri figurând crearea de locuri de muncă şi bugetul NATO.

"Imigraţia este un privilegiu, nu un drept; siguranţa cetăţenilor trebuie să fie prioritatea", a declarat Donald Trump în conferinţa de presă organizată alături de Angela Merkel la Casa Albă.

Donald Trump i-a mulţumit Angelei Merkel pentru eforturile comune ale Germaniei şi Franţei de găsire a unei soluţii politice la conflictul est-ucrainean.

Integral pe MediafaxComentarii

Trump e mai mârlan chiar si decat Vadim, desi e la fel de nationalist. "La insistențele jurnaliștilor, cancelarul german îi atrage atenția președintelui SUA că aceștia vor ca sesiunea de oportunități de imagine să se încheie cu o strângere de mână, dar Trump, ca un mârlan de doi lei, ignoră sugestia". Am intrat in era populistilor de kkt. UE va fi POPULISTA sau nu va fi deloc. comisarul.ro

19 martie 2017 7:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.