Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cel de-al cincilea sezon al proiectului social internaţional pentru copii "Fotbal pentru prietenie" a fost demarat pe 16 martie la Sankt Petersburg (Rusia), iar România va participa pentru prima dată, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Obiectivul programului este dezvoltarea fotbalului pentru copii, promovarea toleranţei şi a respectului faţă de diferite culturi şi naţionalităţi în rândul copiilor din diferite ţări. Valorile de bază susţinute şi promovate de participanţi sunt prietenia, egalitatea, dreptatea, sănătatea, pacea, loialitatea, victoria, tradiţiile şi onoarea. Principalul eveniment din cadrul proiectului este Forumul internaţional pentru copii "Fotbal pentru prietenie", la care participă tineri fotbalişti din întreaga lume şi dezbat cu reprezentanţi ai mass-media şi cu fotbalişti cunoscuţi probleme legate de respectarea valorilor în întreaga lume.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.