Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cel mai mare eveniment dedicat persoanelor cu Down din România se va organiza la Cluj în perioada 20-22 martie. Organizatorii au gândit mai multe activităţi printre care şi un marş al copiilor cu Down care vor împărţi marţi, 22 martie, flori, baloane şi îmbrăţişări gratuite. Pe 21 martie se marchează în mai multe ţări Ziua Mondială a Sindromului Down.

Asociaţia AGA DOWN din Cluj a organizat mai multe activităţi timp de trei zile inclusiv un marş pe străzile din centrul Clujului în care copii cu Down vor oferi îmbrăţişări gratuite. Evenimentul este realizat în parteneriat cu: Primăria Cluj-Napoca, Special Olympics Romania, Asociaţia DOWN Bucureşti, Universitatea Babeş Bolyai, Biroul pentru Studenţi cu Dizabilităţi - UBB Cluj, Asociaţia Derzelas, Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie Delia Grădinaru, Parohia Sf. Dumitru din Floreşti etc.

Integral pe AdevărulComentarii

up for life Extraordinar sa poti face ceva pentru oameni cu probleme , nu numai Down ! Daca va ganditi putin , aceste lucruri se pot realiza si fara politic , etc ! Putin sarcastic , cei mai multi Dawni sunt in fruntea tarii si sunt deghizati in politicieni !

17 martie 2017 17:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.