Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Organizatorii 6633 Arctic Ultra au anunţat că Tibi Uşeriu a câştigat pentru a doua oară cel mai dur ultramaraton din lume. Problemele de sănătate care l-au însoţit în ultimele două zile erau cât pe ce să-i determine pe medici să nu-l lase să continue cursa. Românul a parcurs ultimii 50 de kilometri pe propria răspundere, după ce rănile i s-au infectat. Tibi a reuşit să-şi bată recordul de anul trecut, ajungând cu peste 15 ore mai devreme.Tibi Uşeriu a reuşit să câştige pentru al doilea an consecutiv cel mai dur ultramaraton din lume, care se desfăşoară la Cercul Polar şi presupune parcurgerea a 566 de kilometri în 180 de ore.

Românul a trecut linia de finish la ora locală 1.25, după cum au anunţat organizatorii 6633 Arctic Ultra pe pagina lor de Facebook. Rezultatul provizoriu indică faptul că Tibi Uşeriu a terminat cursa în 159 de ore şi 5 minute, cu 15 ore şi 19 minute mai devreme decât timpul care i-a adus primul loc în 2016. Organizatorii au încercat să transmită live pe Facebook momentul în care primul concurent trece linia de Finish, însă cele -36 de grade au făcut ca live-feed-ul să se întrerupă după aproximativ patru minute. Ulterior, au revenit cu imagini şi fotografii ale lui Tibi Uşeriu surprinse de unul dintre cei prezenţi la sosire.

Integral pe AdevărulComentarii

Virgil Mihailescu-Birliba Bravo ! Un patriot adevarat, cu dragoste fata de tara si neam !

17 martie 2017 13:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.