Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Angajații Agenției Române de Salvare Vieți Omenești pe Mare (ARSVOM) au protestat, astăzi, cerând Ministerului Transporturilor respectare legii 250/2016 prin care salariile lor trebuie să fie egale cu cele de la ISU. Dacă legea nu va fi aplicată, sindicatul amenință cu blocarea portului Constanța.

Înarmați cu pancarte, vuvuzele și butoaie în care au bătut toba, angajații ARSVOM au protestat în fața prefecturii Constanța, cerând majorarea salariilor, conform legii 250/2016. Liderul Federației Sindicale “Trans Conex”, Silviu Stanciu a spus că cei 100 de salariați care se ocupă de salvarea vieților pe mare, lucrând în regim de alertă, deși au studii medii și superioare sunt plătiți cu salariul minim pe economie. “Sunt scafandri și ofițeri de marină care primesc în mână, lunar, 850-900 lei net iar ministerul Transporturilor nu vrea să pună în aplicare legea”, a declarat Silviu Stanciu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.