Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Am și eu o curiozitate. Toți acești politicieni eroi ai luptei cu engleza cum s-or descurca, la o adică, în rusește? Ceva îmi spune că ar fi al dracului de proficienți în limba lui Putin. Deja, unii fac probabil meditații cu Ion Iliescu.

Integral pe RepublicaComentarii

UNFORGIVEN Torquemada presei romanesti iar s-a isterizat ca cineva ii calca-n teritoriu. Sa va fie clar, nimeni sa nu calce pe cele trei domenii pe care le detine in exclusivitate - engleza, tenisul si filmele. Acum, fie vorba intre noi, si 'mnealui mi-a cam zgariat timpanul, atunci cu MacEnroe pe bancutza BNR, copil de mingii la Cupa Davis au fost multi, iar Melancholia lui Lars von Trier a fost o mare porcarie fata de Dogville al aceluiasi. Nu stiu cum se pronunta, dar stiu cum se scrie zicala-saying: "Some people are wise, some are otherwise" ! PS: Erata - a se citi "Soros people are wise....."

16 martie 2017 14:14

Sho pe Olguta, baieti! Da lefuri si penzii marite la romani! Daca n-o doboram la timp, nebuna asta ajunge presedintele Romaniei! Afurisita mai e si frumusica iar in limba romana are si dictie si charisma. Ce mai tura-vura, cu limba aia ascutita a ei a facut-o KO pe insasi matahala de Luluta! Dar iata. cu Englishu o prinseram ca nu le prea are. Trageti tare, deco, pe chestia asta! Dati-i un banut gaurit si lui CTP, ca asta abia asteapta sa iasa unu mai rasarit pe firmament ca sa-i ia gatul. Gaseste el un motiv si un prilej, nu va faceti griji. Mai castiga si el de-o cinzeaca acolo, dar, mai ales, isi ostoieste invidia, incat sa poata spune:- Pai.ce? Cu mine se pun pigmeii astia?!

16 martie 2017 11:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.