Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Motivul pentru care Ileana Ciuculete a fost interzisă la TVR s-a aflat la doar două zile după ce artista a murit. Interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan a dezvăluit o întâmplare tristă din viața regretatei artiste. Se pare că totul ar fi pornit de la declarațiile făcute de Iuliana Tudor.

Motivul pentru care Ileana Ciuculete a fost interzisă la TVR a fost dezvăluit la tv, de Saveta Bogdan. “În cadrul unei emisiuni în care a fost invitata alaturi de Benone Sinulescu, Iuliana Tudor a facut la adresa mea o afirmatie jignitoare, anume că eu aș fi o interpretă de muzică populară care, citez, „își pune poalele-n cap”. Adică eu nu pot fi invitata în emisiunea ei de la TVR, spunea ea, pentru ca acolo vin numai solisti de muzica populara care au costume populare și atitudine impecabile. Nu știu la ce s-a referit. Eu am o fotografie pe un album de-al meu în care stau cu picioarele într-un pârâu și în care, firesc, am partea de jos a costumului popular usor ridicata, nici pana la genunchi. Daca Iuliana Tudor considera ca astfel mi-am pus eu poalele-n cap, o anunt ca o voi da in judecata pentru insulta și prejudicii morale“, mărturisea atunci solista, pentru revista Vip.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.