Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

China nu vrea niciun "război comercial" cu Administraţia Donald Trump, afirmă premierul Li Keqiang, avertizând însă că o astfel de situaţie ar genera pierderi în primul rând pentru Statele Unite ale Americii, relatează publicaţiile The Washington Post şi South China Morning Post.

Într-un discurs rostit la Congresul Partidului Comunist chinez, Li Keqiang a evocat recentele tensiuni cu Statele Unite în materie de securitate şi din cauza relaţiilor comerciale, în contextul în care preşedintele american, Donald Trump, a atribuit Beijingului presupuse activităţi de manipulare monetară.

Integral pe MediafaxComentarii

Pulifrici (zis si "Mihai Draghici", n.m.): am tras MEDIA-BASHINA asta în scopul de a va mai creste (un pic) EURO-moralul, dat fiind ca EURO-scroafa Merkel (care urma sa soseasca ieri la Washington sa-l convinga pe dl. Trump sa sprijine, printre altele, ECO-politicile de "mediu", n.m.) a luat o MEGA-MUIE de la ... BUNUL DOMNUL-DUMNEZEU, Carele a rânduit (în mare-mila Sa, n.m.) o MEGA-FURTUNA de ... ZAPADA pe Coasta de Est a SUA la data sosirii EURO-pocitaniei cu chip de sub-om... Cu respect, MD & "The Mediafuckers" (minus Sârbu-Jdovu'-Bou', care sparge sare la Ocnele Mari, n.red.)

15 martie 2017 21:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.