Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„România e în acest moment un cimitir al democraţiei, un cimitir al justiţiei, un cimitir al drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului. Suntem în punctul cel mai de jos de după 1989, şi ne ducem şi mai jos, cu capu-nainte. Tot mecanismul politic e inept şi ticălos, politicianul standard e ”mai prost ca Farfuridi şi mai canalie decât Caţavencu.” Fiecare zi aduce o recoltă nouă de nemernicii. Chiar nu mai e de trăit.”, a scris scriitorul pe reţeaua de socializare Facebook.


Comentarii

@Valentin Fortu Maniheistule, esti "destept" de bubui! Tu cu stanga o freci, iar cu dreapta o duci la rat s-o sugi. Pricepi? De scris, nu scris, nu scrii rau, dar cu intelesul, esti un biet inginer de scoala noua. Adica nu stie la ce e buna o cheie franceza, dar presteaza pe linia scrisului la SRI! Vorba ceea, aia mea si patru bani,/Azi aici,/Maine la "O societate deschisa", filiala Focsani. Nu stiu cum dracului, "luminile" dreptei pe care le slujesti au exact aceleasi probleme cu banditismul si hotia ca si cei pe care ii acuzi tu de toate relele posibile. Vezi oamenii regimului Basescu, cu seful in frunte, vezi escrocheriile imobiliare, naziste si piromane ale regimului Iohannis, cu seful in frunte, vezi potlogariile Nicusorului, Clothildei si ale "cistitului" Cioros, ale fratelui si cumnatei Lulutzei, abuzurile minunatilor nostri procurori, giumbuslucurile baietilor cu ochi albastri, care le fac si le desfac in politica, dar, mai ales produc bani pentru ei insisi, Nu vreau sa spun,repet, ca pesedistii ar fi niste ingerasi, care nu pun botul. Ei mai lasa insa ceva firimituri si pentru bobor. Spre deosebire de ai tai, care chiar teoretizeaza ca cei ce au construit mai tot ce mai avem prin tara sunt acum niste asistati sociali, ce ar trebui impuscati si ingropati cu escavatoruil. Asta intre alte inabilitati tampite ce va indeparteaza la ani lumina pe voi, dreptacii inchipuiti, de castigarea vreodata a unor alegeri democratice. Cealalta componenta a neputintei voastre este cinismul cu care respingeti cultura nationala numai pentru faptul ca nu se obtine din citirea titlurilor si prostiilor de pe feisbuci.

17 martie 2017 9:15

Lute Fortu ce mare scula esti la Poli ,stergi WC-uri ,lasa-l pe Carta sa se ocupe de ce stie bine !!

17 martie 2017 6:58

crestinu` si....nu prea Si tu, mai CartArescule, faci media intre aia de care zici...???? Haaaa...???

16 martie 2017 11:45

Bunicullulu D-le Ciuca, am cautat cuvantul CONDIVID in Dex, fara succes, nici in limba latina nu l-am gasit. Poate imi scrieti ce ati vrut sa spuneti. Sau din ce limba internationala provine?

16 martie 2017 11:13

Je Mircea Cutrarescu asta de fapt ii intrece pe amandoi, si pe Farfuridi si pe Catavencu. Cu vocea lui obraznica de tenor castrat, a declarat ca simte ca-l trece nevoia sa faca un partid de suflu nou si mare treaba, cu Licheliceanu, Presu si Labarievici si ii dorim succesuri ca si la Nobel. PS: Cantaret sau poet, Bob Dylan tot in cap il scuipa, cand degeaba il ataca in pizma !

16 martie 2017 8:55

Vasile toti nespalatii comenteaza negativ pe aici intarind practic afirmatiile omului !

16 martie 2017 7:44

Măi fraților! Lăsați omul în pace, pentru că are mare dreptate, iar toată dreptatea acum e a lui. Când omul are dreptate, trebuie să-i recunoaștem acea dreptate. Oamenii de cultură, luminați la cap, ar trebui nu numai să scrie concis cum face Cărtărescu, ci să dea exemple negative, pentru ca acele exemple să nu mai fie urmate de alți naivi și săraci cu duhul logicii.

15 martie 2017 23:49

Ionut Da, d-le Cartarescu, dar mata esti mai canalie decat Catavencu...

15 martie 2017 18:32

Yeah Iar el mai prost ca toti !!!

15 martie 2017 17:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.