Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deși titlul de mai sus pare croit pentru aspirat click-uri, nu este. Ajunși în funcție, miniștrii sănătății nu vor spune anume lucruri despre situația vaccinării în România. Fie pentru că pur și simplu nu știu, fie pentru că acest subiect a ajuns atât de politizat la noi (și asta e foarte grav), încât niciun mesaj nu va ieși fără aprobare de la partid sau, după caz, de la prim-ministru. Iar la partid nu primează interesul pentru sănătatea publică, ci alte interese. Așa că nu aflăm de ce România are permanent probleme de aprovizionare cu vaccinurile. Sau de ce chiar și atunci când un vaccin există, tot apar focare de epidemie. Pe acest teren fertil înfloresc jumătățile de adevăr, manipulările și conspirațiile.

Un program național de vaccinare are nevoie de o organizare foarte exactă și clară pentru a avea succes. Și, ca orice operațiune de amploare care necesită rigoare, este nevoie de un responsabil clar, de un coordonator cu nume și prenume care să se ocupe de acest sistem. Am fost șocat (și folosesc cuvântul potrivit), să constat că în statul român nu există această persoană responsabilă, clar identificată.

Integral pe HotnewsComentarii

iulian Oare mi se pare mie, sau e un articol publicitar? Sau cel putin propagandistic?

15 martie 2017 15:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.