Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Maria Cârneci, Grigore Leșe și Gheorghe Turda sunt printre artiștii care și-au exprimat, marți seara, regretul pentru moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete.„Nici acum nu m-am oprit din tremurat, m-am trezit cu un telefon... Nu am știut că ea e bolnavă de ceva sau... Nu s-a așteptat nimeni la așa ceva, vă dați seama că noi am filmat sărbătorile, revelioane, ne-am întâlnit, nu am văzut-o pe Ileana schimbată sau să spună că o durea ceva. Vestea a venit așa... eu nu am crezut, am zis să nu fie vreo glumă nenorocită. Mi-au spus că au confirmări, că e adevărat. Vă dați seama că vestea a întristat toți colegii, era un om care mai avea multe de spus, o colegă care iubea lumea, iubea viața. Credeți-mă că nici nu m-am oprit din emoție, din tremurat'', a afirmat Maria Cârneci pentru Agerpres.

Ea arată că nu știa dacă Ileana Ciuculete avea probleme de sănătate. „Nu se aștepta nimeni, nimeni nu a știut-o cu vreo problemă de sănătate, eu una nu am știut și cred că nimeni, că am mai vorbit și cu Maria Dragomiroiu. Nu știu ce s-a întâmplat de s-a stins așa, ca o lumânare, repede și fără să știe cineva că are ceva'', a mai afirmat Maria Cârneci.

Aceasta a adăugat că Ileana Ciuculete era o persoană plină de viață. „Pe Ileana nu am văzut-o să se vaite, din contră, era tot timpul frumoasă, cochetă, îmbrăcată frumos, machiată. Știți cum a fost asta, când te lovește ceva fără să fii atent. Pac! Așa a picat vestea cu Ileana! Ne-a luat prin surprindere pe toți care am cunoscut-o și am lucrat cu ea. Prea repede se duc artiștii noștri care slujesc cântecul, teatrul, scena în general. Prea repede. O fi de la stres, de la ritmul ăsta infernal de viață, nu știu, din cauza grijilor...'', a spus Maria Cârneci.

La rândul său, rapsodul Grigore Leșe consideră că muzica populară rămâne fără o lume prin moartea cântăreței Ileana Ciuculete.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.