Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Suprafeţele din casă adună germeni periculoşi precum Salmonella, E. coli, stafilococi, streptococi, ciuperci, giardia, virusuri - inclusiv de răceală şi gripă. Aceştia pot afecta sever sănătatatea familiei, în special pe cea a copiilor, care au o imunitate mai scăzută, şi îi putem găsi în locurile cele mai neobişnuite.


Vasul de toaletă este considerat de către femei locul din casă cu cei mai mulţi germeni, arată studiul „Cum îşi curăţă românii casele” şi care a investigat comportamentul femeilor din România cu privire la rutina de curăţenie a casei, dar şi explorarea nivelului de cunoştinţe cu privire la bacteriile existente în locuinţe şi posibilele surse de infecţie din casă.

Astfel, 43% au indicat vasul de toaletă, care a fost urmat de buretele de bucătărie – 25%, podeaua - 16%, tocătoarele - 6%, chiuveta - 4%, blatul de bucătărie - 3% şi frigiderul - 3%.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.