Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Există o mare precauție din partea intelectualului român față de mesajul reformării educației româneşti în spiritul "liber" al intereselor, curiozității sau al creativității copiilor. Unii sunt de-a dreptul vehemenți. Oamenii ca mine sunt percepuți ca instigatori naivi la dărâmarea definitivă a ce era odinioară serios şi structurat.

De ce?

Un semnificativ procent de profesionişti consideră, pe bună dreptate, că au ajuns unde sunt pentru că au învățat temeinic, pentru că şi-au sacrificat timpul de joacă sau libertatea adolescenței, pentru că au asudat serios, cu creionul sub rândurile atlaselor, ale enciclopediilor, ale manualelor tehnice, medicale, juridice.

Sunt oameni care au autodisciplina în vene, oameni împliniți, de care depinde acum viața noastră în spitale, în şcoli, în instanțe, în atelierele de proiectare etc.

Integral pe RepublicaComentarii

Shalom As vrea sa stiu si eu de ce doi ministri Abramburica pe nume Andronescu zisa si mama analfabeţilor funcţionali din România, pe de o parte si acest Nastase fara case, dar cu bani, cauta sa distruga invatamantul romanesc pana il fac pulbere. Am o simpla intrebare: de ce in SPORT se fac concursuri peste concursuri, fara a se considera un stress, ci doar o forma corecta de evaluare VALORICA a competitorilor, iar in INVATAMANT concursurile sunt considerate stresante. E de rasul lumii! Scuzati! E de plans! Asa ceva numai niste imbecili pot sa proopvaduiasca.

14 martie 2017 16:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.