Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

O zi inegala, incarcata de emotii, dar marile asteptari s-ar putea sa nu se indeplineasca. Nu trebuie sa angajati proiecte noi. Oricum va este greu sa gasiti un limbaj comun cu partenerii si colegii. Chiar daca aveti o suta de argumente de ce trebuie facut asa si nu altfel, auditoriul nu va fi receptiv. Idealurile si sperantele s-ar putea lovi de realitatile vietii. Este nevoie de solutii, nu de acte de vitejie. Seara ramaneti in casa, fie cu o carte in mana, fie vizionand un film interesant la televizor.

Taur

Multa agitatie. Daca v-ati incarcat prea mult agenda de lucru, veti simti la un moment dat ca va pierdeti ritmul, ca doriti sa va indepartati de fluxul de informatii. Dar de munca nu veti scapa. Multumirea va veni numai daca veti indeplini totul la cote maxime. O parte din timp trebuie sa o dedicati activitatilor casnice. Este o zi buna pentru achizitii in acest scop.

Gemeni

Nu planificati pentru astazi activitati care ar putea pune la incercare autoritatea celui care va este superior ierarhic sau ca varsta. Stati de vorba cu persoane de varsta dumneavoastra, cu prieteni, colegi. Evitati ceea ce nu cunoasteti foarte bine si unde se simte o tensiune ascunsa. Capacitatea dumneavoastra de a socializa cu oamenii va ajuta sa iesiti din situatii incurcate sau jenante. Pentru a va satisface dorinta de frumos, mergeti in locuri minunate, dar aveti grija de siguranta dumneavoastra, iar seara ramaneti intr-un loc sigur si protejat.

Rac

Nu trebuie sa planificati activitati importante astazi. Tot ce se intampla in virtutea inertiei va aduce rezultatele scontate. O zi buna pentru procesarea de informatii, pentru clarificarea diferitelor probleme, pentru dezbateri in colectiv, pentru gasirea de solutii pentru circumstante dificile. Poate nu va convine inertia celorlalti, lipsa de interes pentru ceva foarte important pentru dumneavoastra. Nu contati pe sprjinul altora. Rezolvati totul cu propriile forte.

Leu

Nu stati singur astazi. Acum intelegeti mai bine rostul actiunilor dumneaovastra si simtiti cum trebuie sa se comporte ceilalti. Incercati sa fiti cat mai pragmatic, nu lasati sa va scape nici o oportunitate care v-ar putea consolida pozitiile. Cautati sprijin la cei cu care colaborati in permanenta. Puteti angaja negocieri, dar cu conditia sa fie reciproc avantajoase. Seara e bine sa o petreceti in compania unor persoane in care aveti mare incredere.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.