Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua în perioada 17-18 martie o vizită oficială în Rusia - a doua în ultimele două luni, informează Radio Chișinău.
Deși scopul declarat al vizitei este promovarea relațiilor economice dintre cele două state, specialiștii susțin că, de fapt, se urmărește consolidarea influenței forțelor pro-ruse din Republica Moldova.


Anatol Țăranu, analist politic și fost ambasador moldovean în Rusia, este de părere că scopul real al deplasării lui Dodon la Moscova este pregătirea alegerilor parlamentare din 2018, astfel încât acestea să fie câștigate de partidele pro-ruse.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Gingis Han Aleoska si Dodon sunt singurii tampiti din R. Moldova! Toti romanii din dreapta Prutului nu vor Moldova Mare, ci Romania Mare. Apoi, Elena, fata lui Stefan cel Mare, se numea romanca (volosanca) nu moldovanca. In sfarsit, Stefan cel Mare spera sa faca cea dintai Unire a Moldovei si Munteniei prin fiii sai, Alexandru si Bogdan-Vlad! Noi ii vom implini visul si vom face cea din urma Unire a tuturor romanilor! Doamne ajuta sa crape inima in rusofoni si tampiti!

17 martie 2017 0:43

Aleoșka Doamne Ajută!!! Noi, speram ca în maxim 2 ani să ne vedem VISUL ÎMPLINIT. Noi speram că GÂNDURILE lui ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT să se împlinească. Noi SPERĂM într-o MOLDOVĂ UNITĂ ȘI PUTERNICĂ. Abia așteptăm ziua când moldovenii, de pe cele două maluri ale Prutului se vor uni, se vor săruta, se vor îmbrățișa. Românașii sunt niște țigani nenorociți !!!

13 martie 2017 13:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.