Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dan Bittman va lansa propria colecție de accesorii. Brățările pe care le va scoate la vânzare artistul, precum și alte bijuterii, dar și papucii, vor fi toate personalizate cu semnătura sa.

Solistul și-a păstrat imagina de burlac etern pentru a ajunge la toate susținătoarele sale. Până când se vor bate bancnote cu chipul său, doamnele și domnișoarele care încă nu l-au întâlnit în carne și oase, și își doresc cu ardoare să fie ”însemnate” cu autograful artistului, au la dispoziție o întreagă gamă de bijuterii și accesorii.
Dan Bittman va lansa propria colecție de accesorii personalizate cu semnătura sa

Este vorba de coliere, brățari de inox și argint, toate personalizate cu semnătura stilizată Dan Bittman. Aceasta este prima stylish colecție a solistului trupei Holograf, gamă care, cu siguranță, având în vedere popularitatea artistului, nu va intra în anonimat ca, de altfel, mai toate colecțiile de bijuterii lansate de pomană, de vedetele noastre, în scop publicitar.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.