Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

De multă vreme visam să vedem excepţionala noastră clasa politică strânsă în jurul unui Obiectiv Naţional! Şi iată că minunea s-a petrecut: toţi îl protejează pe turnătorul Mugur Isărescu. Toţi! Unii printr-o tăcere complice, precum cea exersată de tânăra speranţă Nicuşor Dan, de inculpatul Tăriceanu sau de preşedintele CSAT, Klaus Iohannis. Alţii, precum condamnatul Dragnea, declară că dezvăluirile din România Liberă despre relaţia vinovată dintre Isărescu şi Securitatea lui Ceauşescu sunt pur şi simplu un atac la stabilitatea ţării.

Se pare că nici zisa „dreaptă”, nici fariseii care au ocupat „stânga” şi nici formaţiunea fără ideologie denumită USR, nu sunt deranjaţi în vreun fel de faptul că şeful Băncii Naţionale era turnătorul unui îngrozitor instrument de represiune.

Integral pe România LiberăComentarii

Ce-a făcut guvernul român în ultimul timp, ca să ai¬bă dreptul să se indigneze că am fi declarați europeni de „viteza a doua“? A vrut să treacă Ordonanța 13, „noaptea ca hoții“, motiv pentru care unii membri ai abia numitului Guvern Grindeanu ar fi distrus și falsificat niște acte oficiale. În sine, ordonanța anula ani la rând de luptă împotriva corupției (susținută de UE), introducea stranii impunități – ca dezincriminarea abuzului în serviciu atunci când el ar fi constat din emiterea unui act normativ – ori făcea imposibilă recuperarea averilor ilegale în numeroase cazuri. Andrei Cornea-rev22.

13 martie 2017 9:10

TOTI AU LUAT BANI DE LA BNR DE LA SECURISTUL ISARESCU! .

12 martie 2017 21:21

@Mioc G.: bine, dar MIZA JOCULUI asta e INTRAREA României în EURO-CACAT, nu?! Uite,de când cetateanu' Isarescu se opune "Proiectului de Tara" (proiectului de "integrare" a bantustanului "România" în "absolutul" spiralei monedei "unice", lansat de panarama-prezidentiala, n.m.) numarul si energia încercarilor (furibunde) de dizlocare a sa prin discreditare a explodat efectiv, nu?! Asa ca ce preferi - un TURNATOR, sau un TRADATOR?! Cu respect, euro-Paulus

12 martie 2017 19:03

v RL nu mai este un ziar credibil, dar citind tot articolul din ziar si comentariile cititorilor, ii dau dreptate ziaristului. Sincer nu stiu cind putem scapa de comunisti, copii acestora, nepotii, etc. Poate printre ei mai apare si unul "nou", care insa preia vechile obiceiuri. Este o iluzie cu alde Nicusor Dan, Ghiolbanis si altii de teapa lor vor schimba apucaturile comuniste..

12 martie 2017 15:37

Lute Nea Mioc ,asta e noul obiectiv trasat !!??

12 martie 2017 13:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.