Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) reuşeşte să profite de unele deficienţe ale sistemelor de securitate informatică, dezvăluie Wikileaks, enumerând produse dezvoltate de o serie de companii, însă Bitdefender pare să reziste activităţilor serviciilor de spionaj americane, potrivit Zf.ro.

Un schimb de mesaje dezvăluit de Wikileaks sugerează că sistemele de securitate cibernetică furnizate de Bitdefender ar bloca tentativele de spionaj ale CIA. "Postările nu sunt suficient de complete pentru a spune acest lucru cu certitudine, dar se pare că Bitdefender, un produs antivirus românesc, le cauzează multe probleme hackerilor CIA. O postare pare să sugereze că sistemul Bitdefender ar putea fi depăşit prin anumite eforturi. Sau poate că nu", comentează Associated Press în articolul despre activităţile cibernetice CIA dezvăluite de Wikileaks.

"Tocmai am încercat asta. Bitdefender încă rezistă nebuneşte", reacţiona un presupus hacker CIA la sugestiile privind metode pentru depăşirea sistemului de securitate cibernetică.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.