Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Klaus Iohannis a anunţat oficial - şi nu doar pe surse - că a lăsat-o mai moale cu referendumul. Mă întreb dacă nu cumva preşedintele repetă o greşeală pe care a mai făcut-o şi acum doi ani, pornind de la premisa – eronată – că partenerii săi de dialog, fie ei amici sau adversari politici, sunt oameni oneşti, de bună credinţă şi fără agende ascunse. Şi, dacă tot ţine să greşească, îmi imaginez ce i-aş face dacă aş fi PSD-ist.

Zise preşedintele: „Cu referendumul am lăsat-o mai uşor, pentru că societatea s-a exprimat foarte, foarte clar prin protestele care au avut loc şi care au loc în continuare. Este evident că societatea îşi doreşte eliminarea corupţiei, îşi doreşte persoane integre pe funcţiile publice, dar nu am anulat intenţia, doar în acest moment consider că lucrurile trebuie să se liniştească un pic”.

S-ar linişti ele, dar nu le lasă alţii: senatorul PSD Şerban Nicolae tocmai a rescris legea de graţiere promovată de Guvern şi a băgat la iertăciune aproape tot Codul Penal. „Contez pe realismul şi buna credinţă a parlamentarilor”, a mai spus preşedintele, parcă special ca să fie contrazis de senatorul Nicolae.

Integral pe AdevărulComentarii

Condoru Nu cred ca-i trebuie pregatiri plavanului pentru a gresi: s-a nascut cu talentul de ca calca in gropi (sau rahati, dupa caz...)

9 martie 2017 14:57

seo5 http://www.fhoud-ksa.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D9%86%D9%82%D9%84-%D8%A7%D8%AB%D8%A7%D8%AB-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%A7%D8%A6%D9%81/نقل اثاث بالطائفتنظيف شقق بالطائفتنظيف خزانات فى الطائف

8 martie 2017 22:27

1-a - ADEVĂRURI NESPUSE În postul Sfintelor Sărbători Pascale, cei fără de păcate să ridice câte o piatră și s-o arunce Trebuie s-o spunem DIRECT !!! În cazul lui Domnului Liviu DRAGNEA, discutăm despre un dosar 100 % INSTRUMENTAT politic. Acest lucru este posibil prin angrenarea INSTITUȚIILOR STATULUI în LUPTA POLITICĂ !!! Cum au procedat? Simplu. Politicieni, gen Băsescu, au făcut numiri in fruntea unor INSTITUȚI I ale statului, ce se ocupă cu siguranța statului. Aici menționăm DNA – Kovesi dintr-o studenta MEDIOCRĂ, care singură a recunoscut că a PLAGIAT, dar din ”motive PUERILE -a plagiat cu BUN SIMȚ” .....JUSTIȚIA A FELICITATO !!!! Tot Băsescu a scos-o de la NAFTALINĂ pe Monica Macovei ...vă dau un exemplu...Orice funcționar public, chiar și de execuție, ..”dacă prin comportamentul său aduce atingere instituției pe care o reprezintă, ESTE SANCȚIONAT! Aceasta duduie (M. Macovei) A MINȚIN ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN, aducând PREJUDICII ÎNTREGULUI POPOR ROMAN !!! JUSTIȚIA .......TĂCERE !. Un alt exemplu îl constituie; citez din procurorul Negulescu ...”ZDREANȚA aia de la Parchetul General” Va-ți dat seama este Augustin LAZĂR care a fost ”COCOȚAT” tot de Băsescu.

8 martie 2017 15:08

1-b - ADEVĂRURI NESPUSE Ei toți acești indivizi participând la ILEGALITĂȚI, gândite de PREȘEDENȚIA ROMANA, au spus: dacă tot ”știu” atâtea GOLĂNII, pot să-mi permit și eu așa ....UN PIC DE PUTERE!!! În 2014 au sosit alegerile prezidențiale. Indivizii ”COCOȚAȚI! de instituția PREZIDENȚIALĂ, având INTERESE ca funcția prezidențială să fie ocupată de o persoana UȘOR DE MANIPULAT, au făcut o analiză a celor doi candidați: Ponta vs. Iohanis - amândoi HOȚI, amândoi ”unși cu toate alifiile” – ceea ce conta: cine putea fi mai ușor manipulat....... din analiza IOHANIS a fost ”câștigătorul”, . De ce a fost și este mai potrivit IOHANIS? Simplu . Iohanis falsificator de acte, hot de case, vânzător de copiii .......suficiente motive pentru a fi ușor ȘANTAJAT . Atunci, reprezentanții Serviciilor cu siguranța statului, nu le-a rămas decât să deschidă diverse canale INFORMAȚIONALE, pentru manipula cu succes EMOȚIILE POPULAȚIEI. Reușind să-l aducă la Cotroceni pe KLAUS IOANIS .

8 martie 2017 15:08

2 - ADEVĂRURI NESPUSE Sistemul nu DOARME! Sistemul VEGHEAZA! Sistemul a ajuns să se creadă DUMNEZEU, CREATOR! Dacă au văzut că a mers cu ”ARANJATUL PUPUȘEI DE LA COTROCENI”, i-au transmis păpușii să declare că-și dorește GUVERNUL său, iar ei se vor ocupa de restul, deși în campanie Iohanis spunea ...”NU TREBUIE SĂ DAȚI PUTEREA TOATĂ UNUI SINGUR PARTID”- principiu cu care sunt DEACORD. Cei din SISTEM s-au ținut de cuvânt. A sosit VINEREA NEAGRA – 30.10.2015, când Romania a intrat in DOLIU. Când sistemul și-a pus în aplicare PLANUL DIABOLIC și au CURMAT viețile atâtor ROMANI, provocând DURERE, EMOȚII ......., REVOLTĂ. Sistemul a trecut la punctul II din planul său. Deschiderea de canale informationale și plasarea agenților printre mulțimea FURIOASĂ, REVOLTATĂ. De aici lucrurile erau foarte SIMPLE pentru SISTEM. Distorsionarea adevărului și MANIPULAREA ROMÂNILOR, chiar și un procent mic, dar care să convingă majoritatea românilor și comunitatea europeană, ”că situația este gravă și că guvernul trebuie dat jos.” Până să analizeze cei din U.E. în țară guvernul LEGITIM = PONTA, fusese dat JOS. Cei din U.E. i-au contactat pe ”BĂIEȚII DEȘTEPȚI” din sistem și le-au spus. Băi ISTEȚILOR, a-ți comis-o, dar dacă tot a-ți reușit VREM ȘI NOI PARTEA NOASTRĂ. Cum? Veți propune un guvern TEHNOCRAT, iar noi VOM FACE REOMANDĂRILE. După cum știți, TEHNOCRAȚII veniți au fost specialiști, comisari EUROPENI. Împreună SISTEMUL cu BORFAȘII și ASASINII ECONOMICI din Uniunea Europeană, au tras de MUNCĂ ROMANILOR până-n ultima clipă, finalizând cu EUROȘPAGA acordată de TEHNOCRAȚI către Olanda .

8 martie 2017 15:07

3 - ADEVĂRURI NESPUSE Au sosit alegerile parlamentare /2016. Romanii au constatat pe ”pielea lor” faptul că în 30.10. 2015 au fost ÎNȘELAȚI, oare pentru a câta oară în istoria acestei națiuni? În 11.12.2016 poporul roman a hotărât, PRIN VOT, structura viitorului PARLAMENT al ROMÂNIEI. Încă din cursul campaniei parlamentare SISTEMUL se aștepta la o răsturnare de situație, dar nu la un asemenea PROCENT. Imediat SISTEMUL s-a mobilizat și au pornit ATACURILE. Da spun atacuri, deoarece au pornit pe mai multe căi. 1 – O parte dintre oamenii sistemului doreau repetarea scenei de la COLECTIV, argumentând ”SUCCESUL” de la acea vreme. 2 – Reactivarea ofițerilor, acoperiți, plasați în diverse direcții de prin ministere. 3 – redeschiderea diverselor canale informaționale, pentru a TENSIONAREA maselor de oameni Pe data de 21 ianuarie 2017 s-a dorit repetarea ”SUCCESULUI” din data de 30.10.2015 din clubul Colectiv. Au cam greșit-o, după mintea lor. Noi spune că DUMNEZEU se uită la ei. Probabil ”ÎMBĂTAȚI” de ”succesul” crimelor din colectiv, ”succesul” plasării PĂPUȘARULUI de Iohanis la Cotroceni, cei din sistem nu au mai luat toate elementele in calcul si au avut ”ESEC LA CLUBUL BAMBOO. Pasul următor a fost reactivarea ofițerilor acoperiți, plasați prin direcțiile ministerelor. Aceștia și-au făcut treaba...”au fabricat o ORDINE de ZI FALSA, privind sedinta guvernului din data de 18.01.2017 – prin care se dorea INSINUAREA aprobării unei Ordonanțe de grațierea a pușcăriașilor. SUBIECT PENTRU TENSIONAREA POPULATIEI

8 martie 2017 15:06

4 - ADEVĂRURI NESPUSE 4 - ADEVĂRURI NESPUSE Aici INTERVINE si prostia celor din guvern și/sau PSD Deși aveau confirmarea ca printre funcționarii publici de prin ministere erau si ofițeri acoperiți, ”cârtițe”, o emis OUG 13 /2007 . Puteau, foarte simplu, să aleagă cale DEZBATERILOR PUBLICE si trecerii prin parlament, deoarece tot aveau și au majoritatea parlamentară, împreună cu ALDE la care se adaugă acordul cu UDMR. Iohanis, sfătuit PROST, s-a lăsat angrenat in aceasta lupta, SURDĂ. Iohanis a RATAT ȘANSA de a demonstra românilor că este președintele tuturor romanilor. Nu unii sunt PROȘTI, iar alții sunt deștepți. ”Un părinte poate crește un copil, șapte sau zece” , nu este musai că toți să fie la fel de DEȘTEPȚI, dar este PĂRINTELE TUTUROR !!!! Aici a pierdut IOHANIS. Pot sa dau toate asigurările că IOHANIS NU VA MAI CÂȘTIGA UN AL II-lea mandat. Mai am multe de spus, dar ....... consider că trebuie să mă opresc aici. Sunt un PARTICIPANT LA REVOLUTIA DIN 1989, nu am carnet de revoluționar ....... Consider ca dacă cineva face un BINE, nu trebuie să aștepte RECOMPENSE BĂNEȘTI. Vorba buna și omul bun nu are preț

8 martie 2017 15:06

Pentru IOHANISTI pupincuristi PENALUL de GHIOLBANIS = FALSIFICATORUL DE ACTE, HOTUL DE CASE, VANZATORUL DE COPII, a lasat-o mai ”moale” deoarece cineva l-a informat că referendumul anunțat de el A FOST, ESTE SI VA FI O PORCARIE !!!! Așa ca voi, VIERMI IOHANISTI, puteți să mâncații, ceea ce doriți la alții, cât vreți. N-o să aveți concurență.

8 martie 2017 10:12

Abn Cairo نقل عفش بالرياض مكافحة حشرات فى الرياض مكافحة حشرات بالدمام افضل شركة تنظيف بالطائف افضل شركة تنظيف خزانات بالطائف نقل اثاث بالطائف

8 martie 2017 8:22

gica,contra Lupul paru-si schimba ,PSD-ul nici parul nici naravul !

8 martie 2017 5:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.