Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat la ieșirea de la Înalta Curte: „Nu e vorba despre albirea deciziei, ci despre dreptul de a contesta. Pentru că un om care a fost condamnat are dreptul să știe pentru ce a fost condamnat. Este o decizie care schimbă viața unui om. Am înțeles că mi s-a mărit pedeapsa pentru că nu am recunoscut. Așa cum se știe, doamna Livia Stanciu s-a pensionat la două luni de la decizie, iar cealaltă doamnă, la fel”.

„Vrem să știm când a fost concepută, în ce calculator a fost elaborată”, a spus șeful PSD despre motivarea instanței la condamnarea sa.

Integral pe România LiberăComentarii

Vasile @nae aveti ip-urile si dupa ce stapanii tai instaureaza dictatura veniti dupa noi? mai cretinule daca nu scriu din Romania?

7 martie 2017 18:22

nae @vasile , chiar ca o sugi baiete !

7 martie 2017 15:15

Vasile pentru furt si incercare de trucare a rezultatului electoral . E , acum sti?

7 martie 2017 13:11

Gheorghe Craioveanu ieri in pizda ma-ti il lngeai in cur pe jegul de Tariceanu acum il lingi in cur pe puscariasul Dragnea,,cel de la ora 12.33 futu.ti morti ma-ti de manipulator si postac platit de penali Psd..mai sunteti multi idioti in tara asta sa scrieti cacaturi pe aici,,,uitati cum procedeaza imputiti de penali Psd,,astea dau o stire si penali Psd.vin cu comentari de manipualre si minciuna sa creada lume ce bun este puscariasul Dragnea sau hotul de Tariceanu ,,baga-me-as pula in mama voastra de imputiti de Psd-isti-securisti...

7 martie 2017 13:00

Domnule Liviu DRAGNEA Bunul Dumnezeu să vă dea SĂNĂTATE, ÎNȚELEPCIUNE și putere de muncă !!!! Să știți că mâncători de KKT, precum IOHANISTII aștea ÎMPUȚIȚI, tot o să mai fie. Important este ca DUMNEAVOASTRA să vă pastrați calmul și TOTUL O SĂ FIE BINE !!! DOAMNE AJUTĂ !!!

7 martie 2017 12:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.