Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Așa cum n-am încetat să scriu și să spun, când demonstrațiile de protest au scăzut în intensitate, nucleul mafiot al PSD va lovi prin altă parte. S-a întâmplat chiar mai repede decât credeam. Cu OUG 13 și Iordache s-a încercat prin Guvern, acum multigușatul senator Ș. Nicolae o plesnește de masă și mai tare în Parlament: toți corupții, mitarnicii, abuzierii în serviciu, traficanții de influență sunt de fapt nevinovați, sunt niște oameni minunați, care dorm câte trei în pat în condiții de igrasie din cauza călăilor DNA. Ei trebuie grațiați, chiar și cei cu pedepse de 10 ani închisoare, iar în locul lor trebuie băgați procurorii și judecătorii care i-au condamnat – partea a doua a frazei Ș. Nicolae n-a rostit-o încă, dar îi țâșnește prin toți porii.

Integral pe RepublicaComentarii

Moarte Psd-ului mama si au trimis imputiti de penali hoti din Psd postaci platiti de ei sa il atace pe CTP,,nici eu nu il simpatizez dar acum vb adevarul care ii deranjeaza pe penali Psd..si de aia comenteaza doar un postac cu mai multe nume sa creada fraieri ca sunt mai multi asta este minciuna si propaganda Psd.ista..fm.m. de tigani imputiti de romani..

7 martie 2017 18:07

ilie eu ma rad ce dea prosti sar cand zice nea asta ceva!

7 martie 2017 17:23

Tovarase Cristian Popescu ....”eehe...alte vremuri bădiță” Biografia neromantata : cea de fapt  REALA : Popescu Cristian, născut la 1 octombrie 1956, în Bucureşti, fiul lui Tudor şi Victoria, inginer, divorţat (pentru a patra oară), domiciliat în str. Feroviarilor nr. 52, Bucureşti. Când a venit la „Adevărul”, în ianuarie 1990, mult timp după ce zgâlţâiala din decembrie se terminase, Popescu Cristian a dormit nopţi la rând pe câteva mese de la secţia „scrisori”, aflată la mezanin. La vreo săptămână, binefăcătorul său (pe care avea să-l trădeze în scurt timp), Darie Novăceanu, director al ziarului „Adevărul”, a făcut uz de influenţa lui la Petre Roman şi la primarul abia numit al Bucureştiului, spre a-i da lui Popescu un apartament în cartierul „Aviaţiei”. Liniştit dinspre partea casei, Popescu şi-a luat un pseudonim, Cristian Tudor Popescu (CTP), şi a început să scrie la comanda lui Darie, în funcţie de interesele FSN-ului şi ale lui Petre Roman. Dar de ce nu avea casă? Simplu

7 martie 2017 14:32

Tovarase Cristian Popescu ....”eehe...alte vremuri bădiță” Fiindcă fusese dat afară şi din locuinţă şi de la serviciu de către foştii săi colegi la Revoluţie din cauza comportamentului abuziv pe care şi-l permitea în calitate de „nepot” al lui Iulian Vlad, şeful Securităţii ceauşiste. Iar pseudonimul şi l-a luat spre a nu fi recunoscut de ei. Popescu Cristian, pe numele său real, a lucrat la Întreprinderea de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica”, unitate controlată strict de Securitate, personal de Iulian Vlad, cu sediul în str. Caransebeş nr. 1 (aproape de Piaţa Chibrit) şi cu punctul de lucru unde era angajat Popescu în str. Coralilor nr. 4 (în Dămăroaia). Revoluţia l-a prins lucrând în directa subordonare a lui Adrian Vlad – fiul lui Iulian Vlad – care era directorul Centrului de Calcul Seismic de la „Geofizica”. De altfel, o vreme, CTP l-a angajat şi pe Adrian Vlad la „Adevărul”.

7 martie 2017 14:31

Tovarase Cristian Popescu ....”eehe...alte vremuri bădiță” Darie Novăceanu şi-a făcut din Popescu omul bun la toate, punându-l să semneze toate mizeriile pe care el, în calitate de director, nu şi le permitea (în favoarea mineriadelor, împotriva lui Coposu etc.). Pe de altă parte, Novăceanu a încercat să-şi treacă „Adevărul” pe numele lui printr-o privatizare frauduloasă, luându-l tovarăş la parte pe, aţi ghicit, C.T. Popescu. Numai că redacţia a prins de veste şi l-a dat afară pe Darie Novăceanu. Popescu a rămas, şi încă pe funcţie, pentru că avea în această mârşăvie nedusă la capăt un mare merit: el l-a trădat pe Darie Novăceanu, în timpul şedinţei de „demascare” fulminantă. CTP a rămas liniştit în redacţie ca redactor-şef adjunct, cu un salariu bunicel, dar nu prea mare până în ianuarie 1996. Atunci, după demisia altui adjunct, Dumitru Tinu s-a autonumit director, iar pe CTP l-a făcut redactor-şef, primul său sfetnic. Din acel moment, cei doi au început marile lor afaceri necinstite, avându-l ca mentor şi susţinător pe Fahti Taher. Arabul i-a ajutat pe cei doi să-şi facă vile la Breaza, iar pe Tinu să-şi construiască mai multe vile şi în Bucureşti.

7 martie 2017 14:31

Tovarase Cristian Popescu ....”eehe...alte vremuri bădiță” C.T. Popescu şi-a făcut şi un credit preferenţial la BCR, ilegal, pe care în scurt timp a fost nevoit să-l returneze înainte de termen, fiindcă povestea răsuflase în presă. Tot atunci şi-a vândut şi vila de la Breaza. Tunul vieţii, Popescu l-a dat tot pe mâna lui Taher, în decembrie 2002, când arabul i-a dat bani lui Tinu, 1,5 milioane de dolari (prin intermediul lui Hrebenciuc), ca să cumpere acţiunile ziarului „Adevărul” de la ceilalţi colegi ai lui şi să le strângă într-o singură mână – pe moment a lui Tinu. Toţi redactorii şi foştii redactori ai lui Tinu au fost păcăliţi cu câte un dolar, doi pe acţiune (în total 720.000 de acţiuni), dar lui CTP, Tinu i-a dat 625.000 de dolari! De ce? Fiindcă CTP a fost cel care i-a îndemnat pe ceilalţi să vândă, nespunând însă ce sumă fabuloasă a luat el! La scurt timp, în ianuarie 2003, Dumitru Tinu a murit în împrejurările deja cunoscute. C.T. Popescu a influenţat ancheta cât a putut, spre a se ajunge la concluzia unui accident. Şi tot el, se spune, a avut acces la seiful în care Tinu îşi ţinea dolarii necheltuiţi pe acţiuni, de la Taher. Imediat a preluat funcţiile lui Tinu de preşedinte CRP şi de director la „Adevărul”, fixându-şi un salariu de 10.000 de euro. Împreună cu Anna Maria Tinu l-a scos de la moştenire pe fiul natural al celui ce-l făcuse „om”, Andrei Iucinu-Tinu.

7 martie 2017 14:30

Tovarase Cristian Popescu ....”eehe...alte vremuri bădiță” Între timp, s-a pus pe făcut alţi bani, înşelând Fiscul şi pe propriii colegi, prin organizarea unor simpozioane cu diverse ministere de către „Adevărul” şi firmele lui căpuşă Tipo-Media şi Media Soft, care încasau toţi banii. Firmele aveau doar câte o cameră în spaţiul ziarului „Adevărul” la Casa Presei şi câţiva salariaţi, dar profitul lor era mai mare ca al ziarului. Popescu nu lua banii direct, ci prin câţiva interpuşi, în special pe numele amantei sale, Serinela Spătărelu, care încasa sute de mii de euro pe an, numai prin această învârteală. În plus, gaşca lui CTP iniţia mari tunuri de presă şi punea la cale şantaje de sute de mii de euro, aşa cum susţine bunăoară omul de afaceri Ioan Niculae (Tutunul Românesc). În anul 2004, Anna Maria Tinu nu a mai suportat aceste hoţii şi l-a scos din funcţia de preşedinte al C.A. al ziarului „Adevărul”, astfel că Popescu, împreună cu ciracii săi, a înfiinţat ziarul „Gândul”, încercând să distrugă „Adevărul” – fără scupule, călcând pe cadavre – aşa cum procedase şi în cazul lui Darie Novăceanu sau în cazul fiului natural al lui Dumitru Tinu. La înfiinţarea noului cotidian, el a acoperit 35 la sută din capital, susţinând că banii îi are din acţiunile vândute lui Dumitru Tinu la „Adevărul” (suma de 650.000 de dolari, cum a declarat amanta oficială a lui Tinu, Emilia Iucinu). Între timp, C.T. Popescu îşi cumpărase şi vila din Domenii, din strada Feroviarilor, ceea ce ar face interesantă o declaraţie de avere din partea lui.

7 martie 2017 14:29

Tovarase Cristian Popescu ....”eehe...alte vremuri bădiță” După un an de zile, „Gândul” lui Popescu a dat semne de faliment (20.000 de exemplare, nici jumătate vândute) şi, în disperare de cauză, l-a vândut lui Sârbu, mai exact firmei americano-evreieşti care deţine grupul „Pro”. Apoi, principalul lui asociat, Mircea Dinescu, s-a retras din afacere, scriind un pamflet despre arghirofilia lui C.T. Popescu. Mulţi bani, gurul Popescu a luat de la Patriciu, căruia i-a făcut mari servicii blocând anchetele împotriva lui, ca şi de la S. O. Vântu, apărând frecvent la posturile acestuia. Cu un prilej când Popescu s-a dezis de Vântu, acesta a comentat sec: „mare om, mare caracter”. Într-adevăr! Şeful gazetarilor din România, cel ce a rămas preşedintele CRP, după ce s-a răzgândit, urmând modele mai celebre, are o avere de invidiat, în ciuda sărăciei ostentative pe care o afişează. Acum este în topul gazetarilor pricopsiţi, cot la cot cu alte „caractere” de „calibrul” lui. Rămâne de văzut cu ce se va alege. Şi nu doar în privinţa averii.

7 martie 2017 14:28

Nu-i asa, camarad Spoulus? Hai la lupta cea mare anticoruptie, la chemarea coruptului coruptilor, Klaus Werner Iohannis. Asta se cheama contradictie intre termeni, fartate... Contradictie babana rau!

7 martie 2017 14:22

Spoulus Sa traiasca Romania! Sa traiasca si Hotia! Cea mai corupta tara din Europa, UrAAAA!!! Bravos Serban Nicolae. Ai o mutra numai buna sa stai prin inchisori. Jeg ordinar! Romania cu legile ei va iei atat de sifonata incat numai de Gubernie ruseasca va fi buna. Nu-i asa kktule de craioveanu?

7 martie 2017 13:40

Lupta pentru putere CTP intelege foarte bine, dar nu spune, ca toata tevatura asta cu OUG13 si legea de modificare a legilor penale conform deciziilor CCR face parte din lupta pentru putere. Nu spune deoarece se considera indreptatit sa pape si gura lui cozonac cu rahat atata vreme cat este privit, ascultat (si platit) ca leader si formator de opinie, nu ca un idiot de raspandac, care duce de ici pana colo o idee morfolita de activistii de partid useristi aflati sub comanda marii preotese a lui Soros, Monica Macovei. CTP stie foarte bine, dar nu spune, ca, dupa ce au pierdut jalnic batalia alegerilor democratice, sorosisti urla din adancul rarunchilor ca justitia de tip mafiot croita de Macovei e in pericol (ceece este real), dar numai si numai cu ajutorul acesteia minoritatile galagioase, obraznice si perverse pot recupera puterea POLITICA agonisita pe vremea Basescului. In pofida acestui CTPulea si a preotesei stafidite cu ifose de fetiscana in apropierea "organului" viguros al vreunui tanar tampit, dar eliberat de comunism de mortii din '89, viata merge insa inainte.

7 martie 2017 12:41

CTP - o TROMPETA SECURISTA SCOATE SUNETELE DICTATE DE D.N.A.. Tovarase CTP ești JALNIC !!!

7 martie 2017 12:35

Care "maria sa poporul", bai Ciucalete?! Poporul de chilotari?! Cel participant la actiunea "fara nadragi la metrou"?! Visezi, bibicule! Va autosatisfaceti in grup pana vedeti curcubeie LGBT. Iluzii, baiete! In sanscrita, "maya".

7 martie 2017 11:09

Moarte Psd-ului iara a aparut pupicuristul in cur ai penalilor Psd-ALDE ,,jegul imputit si postac platit Craioveanu,,,futu-ti morti ma-ti de jeg,,,sa iti iau falca in pula si la ma-ta sa ii dau muie ca a cacat asa un bou ca tine...

7 martie 2017 10:45

Lupta pentru putere CTP intelege foarte bine, dar nu spune, ca toata tevatura asta cu OUG13 si legea de modificare a legilor penale conform deciziilor CCR face parte din lupta pentru putere. Nu spune deoarece se considera indreptatit sa pape si gura lui cozonac cu rahat atata vreme cat este privit, ascultat (si platit) ca leader si formator de opinie, nu ca un idiot de raspandac, care duce de ici pana colo o idee morfolita de activistii de partid useristi aflati sub comanda marii preotese a lui Soros, Monica Macovei. CTP stie foarte bine, dar nu spune, ca, dupa ce au pierdut jalnic batalia alegerilor democratice, sorosisti urla din adancul rarunchilor ca justitia de tip mafiot croita de Macovei e in pericol (ceece este real), dar numai si numai cu ajutorul acesteia minoritatile galagioase, obraznice si perverse pot recupera puterea POLITICA agonisita pe vremea Basescului. In pofida acestui CTPulea si a preotesei stafidite cu ifose de fetiscana in apropierea "organului" viguros al vreunui tanar tampit, dar eliberat de comunism de mortii din '89, viata merge insa inainte.

7 martie 2017 10:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.