Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cu fiecare nouă zi ce trece se întăreşte evidenţa că actualul guvern al României este în totalitate format din indivizi cărora li se potriveşte de minune statutul de personaje de romane S.F.
Deşi îşi acuză cu fiece ocazie adversarii politici că au uitat că vremea campaniei electorale a trecut demult, trimişii PSD-ALDE pe la felurite emisiuni televizate se întrec pe mai departe în promisiuni. Care mai de care mai fără acoperire în realitate.

Vectorii de imagine ai guvernării PSD-ALDE îi asigură pe telespectatorii ce îi ascultă cu urechile ciulite şi cu ochii mari cât cepele nu doar că vor respecta neabătut, la silabă şi la virgulă, făgăduielile din campanie şi programul electoral cu care au câştigat cu un scor fantastic alegerile parlamentare din decembrie trecut, ci chiar plusează. Se comportă de parcă s-ar afla la o licitaţie publică ori la o nuntă cu dar. O fac asemenea celor ce, în astfel de împrejuări, au misiunea de a-i stimula şi păcăli pe naivii de serviciu care astfel se simt obligaţi să deschidă şi mai tare baierele pungii. Ca nu cumva să le fie suflat de sub ochi obiectul mult dorit ori să nu se facă de râsul lumii că nu au cinstit mireasa aşa cum se cuvine.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.